in

Politie doet gruwelijke ontdekking in betonnen muur van huis

Wichita, een stad in de Amerikaanse staat Kansas, is in shock. Daar werden in de betonnen muur van een huurwoning de resten gevonden van een jong kind. De politie van Wichita onderzoekt de zaak.

Tijdens het schoonmaken rook de huurbaas van de woning een vreemde geur. Hij schakelde vervoglens de politie in. Die vonden het lichaam van een 3-jarig jongetje in het beton van de muur. De identiteit van het kind is niet bekendgemaakt.

Lees ook  Hij stuurde zijn 7-jarige dochter op zelfmoordmissie in Syrië: Nu is hij zelf dood!

Volgens de buren heeft er nooit een jongetje van die leeftijd gewoond in dat huis. Het is dan ook een raadsel wat er met het ventje gebeurd is. De politie laat weten dat er een vrouw van 36 en een man van 40 hebben gewoond. Onlangs zijn ze gearresteerd in verband met een voogdijzaak. Of ze ook verdacht worden van betrokkenheid bij de dood van het gevonden lijkje is niet duidelijk.

Lees ook  Huilend van de puin loopt de 4-jarige de McDonald’s uit. Kijk wat deze PESTKOPPEN hebben gedaan..

Het zoontje van de verdachte vrouw, de driejarige Evan Brewer, is wel al enige tijd als vermist opgegeven. Onderzoek moet nu uitwijzen of zijn resten in de muur van de woning zijn gevonden.

Dertienjarige jongen verzwijgt kanker om deze hartverscheurende reden

Jonge moeder (23) pleegt zelfmoord na pesterijen op internet, ze laat een zoontje van 4 jaar achter