in

Politie vindt baby dood in zijn schommel – nu worden de ouders aangeklaagd voor moord

Op 30 oktober van dit jaar, werd baby Augusta dood aangetroffen, thuis in Iowa. Het lichaam van het jongetje was al in staat van ontbinding en hij had wormpjes in zijn luier. Het was overduidelijk dat de jongen al enkele dagen dood was.

De reden waarom we zowel de politie als de media bij de kraag zouden willen pakken.

Na een tip te hebben ontvangen kon de politie het huis binnengaan van de 20-jarige Cheyanne Harris en de 28-jarige Zachary Koehn, in Iowa, Verenigde Staten. Ze vonden de vier maanden oude baby van het koppel dood in zijn schommeltje. Het lichaam was al in staat van ontbinding.

Lees ook  Man is zo verliefd op Robot dat “ze samen” plannen om te gaan trouwen

Autopsie onthult de waarheid

De ouders werden onmiddellijk opgepakt voor ondervraging, maar beiden ontkenden ze dat ze er iets mee te maken hadden. Ze verklaarden dat hun zoon het goed stelde de laatste keer dat ze hem zagen. Volgens de verklaring van Zachary, had zijn vriendin hun zoon eten gegeven om 9 uur die ochtend, en alles was normaal. Hoewel een autopsie aantoonde dat de jongen verwaarloosd was en geen verse luier had gekregen in een week. Het bleek ook dat de baby 7 dagen lang op dezelfde plaats zat, volgens The Daily Mail.

Lees ook  ‘Ik ben acht maanden zwanger en mijn man wil dat we in een camper gaan wonen’

Ze hebben ook een 2-jarige dochter

Aangezien al het bewijsmateriaal aantoont dat de ouders naar alle waarschijnlijkheid het kind hebben laten sterven door verwaarlozing, worden ze nu aangeklaagd voor moord. Het koppel heeft ook een 2-jarige dochter.

De kans bestaat dat ze levenslang worden opgesloten.

Dit is een van de meest walgelijke dingen die ik ooit gelezen heb. Sommige mensen zijn gewoon ongeschikt voor het ouderschap. Deel als je akkoord gaat.

Kustwacht ziet iets spartelen in de oceaan – kijkt beter en draait boot snel om

Verscheurde moeder bezoekt graf van 4-jarige – is verwoest door wat ze vindt