in

Politie vindt camera van overleden vrouw in pandjeshuis. Als ze de foto’s bekijken, zien ze de achtergrond en weten het.

Dave Lacey leerde zijn vrouw kennen via het werk. De twee werden de beste vrienden en een jaar later werd hun vriendschap romantisch. Erica en Dave verloofden zich en waren klaar om de rest van hun leven samen door te brengen. Ze wisten echter niet dat het leven van Erica sneller zou eindigen dat ze zich hadden kunnen inbeelden. Naarmate hun huwelijk dichterbij kwam, begon Erica zich ziek te voelen en had pijn in de borst. Toen haar symptomen aanhielden, raadpleegde ze een dokter om te weten te komen wat er aan de hand was.

Een röntgenscan bracht een tumor in de buurt van haar hart aan het licht en nog een tumor achter haar middenrif. Enkele dagen voor haar huwelijk kreeg ze de diagnose van een zeldzame vorm van lymfoom.

Erica moest meteen na haar diagnose chemotherapie ondergaan. Ze kreeg het advies om het huwelijk te annuleren, maar daar wilde het koppel niet van weten.

Ze trouwden toen Erica volop chemo onderging. De enige zorg van Erica was dat de verbanden op de trouwfoto’s niet al te zichtbaar zouden zijn.

Lees ook  Stervende verpleegster geeft toe dat ze meer dan 5.000 baby’s bij de geboorte heeft verwisseld

Erica leefde na haar diagnose nog twee jaar. Het koppel genoot van elk moment samen. Voor haar dood kreeg Erica ontzettend veel interesse in fotografie. Ze nam haar camera overal mee en documenteerde de mooiste momenten.

Tegen het overlijden van Erica stond haar camera vol. Er stonden 300 foto’s op die het leven van Erica vertelden, inclusief van haar begrafenis.

Dave dacht niet veel na over de camera tot er een jaar later in zijn huis werd ingebroken. De inbrekers stalen heel wat waardevolle spullen, maar het enige waar hij nu om gaf was de camera van zijn vrouw.

Dave was ervan overtuigd dat hij de foto’s nooit zou terugzien. Hij had ze niet op zijn computer geüpload, hetgeen betekende dat de enige kopieën zich op de camera bevonden.

Er was weinig hoop om de foto’s terug te krijgen, totdat de politie een andere inbraak onderzocht. De speurders Paul McClaskey en Jerry Verdugo arresteerden Dave Aguilar met betrekking tot de poging diefstal van een computer. Ze vonden diverse uittreksels van een pandjeshuis en trokken naar de winkel.

Lees ook  Deze dame (22) dreigde haar verloofde te dumpen tenzij hij 3.000 EURO spendeerde op Valentijnsdag!

De meeste spullen leverden geen waardevolle tips op. Alleen een Canon camera verschafte hen hints.

Verdugo herinnert zich dat hij boos was toen hij de foto’s bekeek. Ze vertelden het verhaal van een stervende vrouw en Verdugo was razend dat iemand dit emotionele item gestolen had. Er was niets meteen dat de camera aan de originele eigenaar kon linken, tenzij dan een muur die de speurders vertrouwd voorkwam. Ze gingen naar de buurt en begonnen rond te vragen.

Uiteindelijk werden ze geïnformeerd over het slachtoffer van een inbraak in de buurt. De detectives vonden Dave en herenigden hem met zijn gestolen camera.

Zonder de toewijding van deze speurders zouden de foto’s van zijn overleden vrouw definitief verloren geweest zijn. Nu kan Dave deze foto’s bekijken en terugdenken aan de prachtige vrouw die hij aan z’n zijde had.

DEEL dit emotionele verhaal met je vrienden!

Jongen met hoest doneert haar aan kinderen met kanker. Dan ontdekken de dokters de verschrikkelijke waarheid.

2 bejaarde mannen onthullen de bijnamen van tijdens hun jeugd. Het geheim van “Emmer” doet me hardop lachen!