in

Politieagente gewond na klap met fles bij ruzie in Breda

Een agente is dinsdagavond gewond geraakt nadat een dronken man met een fles op haar gezicht had geslagen in Breda. De man, die even daarvoor vermoedelijk betrokken was bij een vechtpartij, is aangehouden. De agente is overgebracht naar het ziekenhuis.

De vechtpartij is rond 18.45 uur gaande op de Oude Vest. Volgens de melding zou het gaan om twee personen die slaags raakte. Ter plaatse vertelt een man aan de politie gevochten te hebben met een groepje personen die een paar meter verderop staat.

LEES OOK!
Vrouw gegijzeld in Zutphen, politie arresteert twee mannen

Worsteling
De 37-jarige man wordt vervolgens naar een bankje gestuurd om met de agenten te praten. Als de politie naar zijn verhaal en persoonsgegevens vraagt, wordt hij boos. Uit een van zijn tassen haalt hij een wijnfles en zet deze aan zijn mond.

Hierop besluiten de agenten om de fles te pakken en weg te zetten. Vervolgens ontstaat er een worsteling, waarbij de politieagenten proberen om de man onder controle te krijgen. Tijdens die worsteling slaat de verdachte met de fles tegen het gezicht van een van de agenten.

LEES OOK!
Vrouw (52) gooide zoutzuur in gezicht van verzorgster bejaarde moeder en ging vervolgens gewoon naar haar werk en uit eten

Agent gewond
De agente raakt hierbij gewond. De andere agent krijgt de man onder controle en rekent hem in. Als de man in de politieauto wordt geplaatst, verzet hij zich hevig. Ook op het cellencomplex blijft de verdachte zich verzetten.

De politieagent is ter plaatste behandeld aan haar verwondingen en overgebracht naar het ziekenhuis.

Politie maakt zich ‘ernstige zorgen’ om vermiste Luna (16) uit Sluis

Dj Tiësto (51) wordt vader