in

Prachtige tiener sterft na een lange strijd. Maar dan zet haar tweelingzus DIT op het internet.. Hartverscheurend!

Niet iedereen groeit op met een broer of zus. Maar voor degene die dat wel hebben, is een leven zonder hen bijna niet voor te stellen.

Broers en zussen zijn bijna ingebouwde beste vrienden, vertrouwelingen, rivalen en speelkameraden vanaf het moment dat ze kennismaken met de wereld.

Ondanks dat ze soms je spullen spelen of je treiteren, zijn het ook degenen die je steunen op de moeilijkste momenten. Dat is ook de reden dat er bijna niets moeilijkers in het leven is als je een broer of zus verliest.

Velen van ons zijn gelukkig nog nooit in die positie terecht gekomen. Echter, één meisje bracht haar verhaal op sociale media nadat ze haar zus had verloren. Ze deed dit om haar verloren zus te loven voor alle prachtige jaren die ze samen hebben gehad.

Een jonge vrouw die zichzelf Sabrina noemt gebrukte onlangs naar website om een hartverscheurend bericht te delen met de wereld.

De titel was: “Een foto voor ieder jaar dat je mocht leven.” De fotoserie bestond uit 19 foto’s van haar en haar zus.

Lees ook  Gouds stel zet scooter op Marktplaats om urn te kunnen betalen voor de as van overleden zoontje

De titel van de bovenstaande foto luidde: “Je overleed vanochtend, op 2 Augustus 2016. Je was pas 19 jaar oud.”

De mooie jonge vrouw in de foto’s is Elizabeth Caitlin Puckett, maar geeft de voorkeur aan Caitlin. Volgens Sabrina, Caitlin ’s tweelingzus, overleed ze na een lange zware strijd tegen leukemie. Sabrina zette onder de foto: “Je versloeg de ziekte maar liefs 4 keer, maar het mocht niet baten..”

De twee meiden groeide op in een liefdevol gezin in Chattanooga, Verenigde Staten. Caitlin werd behandeld in het Children’s Hospital Erlanger.

Haar ontroerende bericht, geschreven als afscheid en om om te gaan met haar verdriet, vertelt Sabrina op een prachtige manier wat haar zus voor haar betekende, en waarom ze zo geliefd was.

Ze vertelt haar zus wat voor een prachtig persoon ze was. Dit doet ze onder een foto van haar en haar zus, die op weg waren naar het schoolfeest.

Haar hoofd mag dan kaal zijn van de chemokuren. Caitlin omarmde haar kaalheid. Ze wilde het niet verbergen.

Ze ging terug naar alle mooie herinneringen die ze samen hebben meegemaakt.

Lees ook  Gezin dode baby Amsterdam stond onder toezicht: ‘Moeder moest veel alleen doen’

Op de foto geeft Sabrina een kus aan haar tweelingzus. Hierbij schreef ze: “Mama heeft een hele hoop stomme foto’s van ons genomen. Gelukkig niet alleen maar.

Onverschrokken postte Sabrina niet alleen geweldig getimede foto. Ze postte ook foto’s die de relatie tussen twee zussen perfect weergeeft.

Ik moest mijn tranen bedwingen toen ik de tekst onder deze foto zag: “We waren een tweeling, ondanks mensen ons vaak niet geloofden. Ik kon mij niet voorstellen hoe een leven zonder jou eruit zou zien.

Caitlin’s ziekte had er al voor gezorgd dat de meiden vaak van elkaar gescheiden waren. Ziekenhuisbezoeken en behandelingen zorgde er al voor dat Sabrina een jaar eerder afstudeerde dan haar zusje.

Toen haar zus afstudeerde schreef Sabrina: “Je bent een jaar later dan mij afgestudeerd. Maar ik heb nog nooit een heel stadium een staande ovatie zoals ze dat bij jou deden.”

Het is bijna onmogelijk om het droog te houden na het lezen van Sabrina’s eerbetoon aan haar zus.

15 feitjes over linkshandigen die ik nog NOOIT had gehoord. Bij #7 viel mijn mond open van verbazing!

Ze drukt vlak onder de navel op haar buik. 15 minuten later rent ze naar het toilet. De reden? Ik had GEEN idee!