in

‘Prins Andrew had s*ks met me toen ik 17 was’

Virginia Giuffre, een van de zestien vrouwen die werden m*sbruikt door de Amerikaanse van kinderm*sbruik verdachte multimiljonair Jeffrey Epstein, heeft vannacht op de Amerikaanse televisie verklaard dat ze werd gedwongen tot s*ks met de Britse prins Andrew.

,,Hij was een m*sbruiker, een deelnemer aan de s*ksuele uitbuiting in de kring van Epstein”, zegt Virginia Giuffre in een televisie-interview met NBC News.

,,De eerste keer dat ik in Londen was, was ik jong”, vertelt Giuffre die Epsteins assistente en vriendin Ghislaine Maxwell noemt als medeplichtige in het organiseren van s*ksafspraken met minderjarige meisjes.

,,Op een ochtend maakte Gislaine me wakker en zei: ‘ vandaag ga je een prins ontmoeten. Ik wist op dat moment niet dat ik verhandeld was aan die prins’.

Ze was 17 toen ze werden samengebracht in een Londense nachtclub en Andrew haar in de VIP-sectie wodka zou hebben ingeschonken.

Lees ook  De kinderen horen een schreeuw uit de buis op de boerderij, doen een onverwachtse ontdekking!

Na wat dansjes zou het gezelschap zijn vertrokken waarbij Maxwell aan Giuffre de opdracht zou hebben gegeven:

,,Hij komt straks naar het huis en ik wil dat je voor hem doet wat je voor Epstein doet. Ik kon het niet geloven”.

Giuffre werd naar eigen zeggen misbruikt in de badkamer en in de slaapkamer. ,,Hij was niet ruw. Hij bedankte me en vertrok.”

Volgens Giuffre zag ze Andrew nog twee keer voor s*ks, een keer in Londen en een keer op het Caribische preteiland van Epstein. Ze zou door Epstein aan meer ‘machtige mannen’ zijn aangeboden.

Foto
Zes slachtoffers van Epstein zaten gisteren voor het eerst bij elkaar in de NBC-studio. Een van hen zei dat het hele systeem erop gebaseerd was dat de rerecruteerde en ook betaalde meisje zich stil zouden houden omdat ze zich zouden schamen voor wat ze deden.

Lees ook  Inge haalde haar demente moeder uit verzorgingshuis: 'Volgens mij heeft ze de tijd van haar leven'

,,Wij waren onderdeel van een spel”. Giuffre staat op de recent gepubliceerde beruchte foto waarop Andrew te zien is bij het uitlaten van een jonge vrouw uit de woning van Epstein in New York.

In het interview vertelt ze hoe Epstein haar opdracht gaf s*ks te hebben met machtige mannen uit de kring rond hem, onder wie – zo zegt ze – prins Andrew.

De vrouw wees Andrew in 2014 in een verklaring voor de rechtbank ook al aan als m*sbruiker. De prins heeft altijd ontkend weet te hebben gehad van het misbruik door Epstein.

,,Ik weet dat hij het ontkent. Hij zal het blijven ontkennen, maar hij en ik weten de waarheid”, aldus Giuffre op NBC.

Multimiljonair Epstein pleegde in augustus zelfmoord in zijn cel, nadat hij was aangehouden op beschuldiging van het m*sbruiken van tientallen minderjarigen.

3 oefeningen om snel van eeltknobbels af te komen

Tientallen jongeren filmden doodstrijd 16-jarige jongen in winkelcentrum