in

P*rnoster nu dakloos in vieze tunnels Las Vegas

Op de p*rnosite P*rnhub werden haar filmpjes al 125 miljoen keer bekeken. Jenni Lee maakte vroeger furore als een van ’s werelds bekendste p*rnoactrices. Nu leeft ze dakloos in tunnels onder Las Vegas.

Niet dat ze het erg vindt om in de donkere en grimmige tunnels te leven. „Hier ben ik gelukkig”, zegt Stephanie Sadorra – dat is haar echte naam – in een reportage van RTL 5 tegn presentator Ewout Genemans. De beelden zijn de afgelopen 24 uur ineens door internationale media uit onder meer Duitsland, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten beschreven.

„Hier is alles veel echter dan bovengronds. Vriendschappen die gesmeed zijn in harde levensomstandigheden zijn zoveel duurzamer”, vertelt Jenni Lee.

Lees ook  Ook altijd zo’n last van korstjes in je neus? Met DEZE tip zijn zo verdwenen én komen ze niet meer terug!

„Ooit was ik zeer hot. Je moet het maar eens opzoeken. Ik sta in een of andere Top 100 genoteerd”, vertelt ze voorts. „Ik was beroemd. Misschien een beetje te beroemd.”

De tv-ploeg mocht haar nu filmen in haar woonplek in de tunnels onder Las Vegas. Stephanie Sadorra staat een beetje van de camera afgewend en lijkt last te hebben van de cameralichten in haar ogen.

Mislukt als model
Volgens de filmwebsite IMDB speelde Sadorra mee in meer dan honderd adultmovies. Haar laatste rol (in Horny housewives) dateert intussen van drie jaar geleden.

Lees ook  Huilende moeder kruipt bij 22-jarige zoon in ziekenhuisbed. Deelt pijnlijke waarheid over wat hem doodde.

Haar carrière startte in 2002, nadat ze eerder was mislukt als model. In haar beginjaren als p*rnoactrice was Stephanie Sadorra ook getrouwd.

Tweede poging
In 2009 kapte ze een eerste keer met de p*rnografie om zich weer helemaal te concentreren op een modellencarrière. Ze mocht beginnen bij het bureau Mayhem. Maar toen ook die tweede poging om model te worden mislukte, keerde ze terug naar de p*rnografie.

Nu woont ze dus in de beroemde tunnels onder de strip van Las Vegas, waar talloze andere daklozen wonen. Ze heeft geen stromend water. „Toch is het makkelijker dan je denkt. Hier behandelen we elkaar tenminste met respect.”

Foto’s onthullen: ezels worden gefolterd en geslacht voor medicijn – en zijn slechts 5 maanden oud

Vrouw 44 zwaargewond na aanval 3 agressieve honden – Geschreeuw ging door merg en been