in

Puber liegt over het feit dat ze haar menstruatie zou gehad hebben. Dan neemt haar moeder wraak door een feestje voor haar te organiseren.

Veel pubers voelen zich een beetje achtergesteld wanneer andere meisjes hun regels krijgen en zij een beetje achterop blijven. In de onderstaande commercial wordt een meisje genaamd Katie zo jaloers dat ze haar maandelijkse bezoekjes nog niet krijgt dat ze beslist om het te faken.

Katie gebruikt haar rode nagellak om haar menstruatie na te bootsen en gooit dan subtiel een maandverband in de vuilnisemmer. Uiteraard vindt haar moeder dit meteen en ze weet precies wat er aan de hand is. Maar als ze Katie erover uithoort, krijgt ze een arrogant antwoord: “Wat denk je wel dat dat is?”

Lees ook  Kleding van nieuwslezeres springt open vlak voor live-uitzending

Liegen tegen mama is een zaak, maar ook nog eens onbeschoft worden, dat laat deze moeder niet zomaar gebeuren. Dus komt ze op het idee om een nepfeestje voor haar eerste maandstonden te organiseren – een “First Moon Party”.

Katie schaamt zich dood als de hele familie opdaagt om haar eerste menstruatie te vieren. Deze reclame is trouwens van Hello Flo die verzorgingsproducten voor vrouwen verkopen, waaronder maandverband in discrete verpakkingen.

Lees ook  Marco Borsato deelt leuk familienieuws met zijn volgers

DEEL deze hilarische reclamespot met je vrienden op Facebook!

Het internet schreeuwde moord en brand toen ze zagen wat de man met het 4 dagen oude kind deed. Kan jij dit aanzien?

Moeder bevalt voor het derde jaar op rij telkens op precies dezelfde dag.