in

Publiek is in extase wanneer vrouwen wo2 naspelen, Dan komen er speciale gasten het podium op en barst alles uit

Met de U.K. talentenjacht “Britain’s Got Talent” in zijn 12e seizoen, zou je denken dat de juryleden het allemaal hadden gezien en gehoord. Maar toen negen vrouwen gekleed in historische militaire kostuums op het podium kwamen en een klassieker uit de oorlog zongen, werden de juryleden weggeblazen.

Oorlogskoor De D-Day Darlings maakte de finale van de talentenjacht door en trok enorme steun van het Britse publiek voor hun prachtige vertolkingen van klassiekers uit Vera Lynn, zoals “We’ll meet again.”

Alesha, David, Amanda en Simon bestudeerden de zangers aandachtig.

Maar voor hun prestaties in de seizoensfinale kreeg het publiek een speciale traktatie; een die ze verraste en ze liet opstaan.

Lees ook  Meisje (7) overlijdt tijdens operatie aan keelamandelen

De 40s-thematische oorlogstijdzanggroep begon in 2008, oorspronkelijk als trio, en groeide daar uit met het toevoegen van meer zangers om nog mooiere harmonieën te helpen creëren.

De groep, waarvan de leden banden hebben met de strijdkrachten, stond in een V-formatie klaar om de Vera Lynn klassieker “The White Cliffs of Dover” uit te voeren en het publiek zwaaide met rode, witte en blauwe gloeistaven heen en weer.

Deze zangersensaties verlieten niet alleen het publiek en de juryleden, waaronder Simon Cowell, verbluft door hun glorieuze zang, maar hadden ook een speciale verrassing aan het einde.

Lees ook  Lichaam van vermiste jogger (32) teruggevonden

Halverwege de voorstelling viel rode en blauwe confetti uit de lucht toen tientallen militaire veteranen hun uniformen droegen die langzaam naar het podium liepen en het publiek sprong op voor een staande ovatie, terwijl velen hun tranen niet konden inhouden.

Bekijk het adembenemende moment in de onderstaande video.

Wat een prachtig moment veroverd op het podium. Het is zo geweldig dat deze mannen en vrouwen, die hun leven hebben opgeofferd voor hun land, na al die jaren nog steeds worden geëerd en herinnerd. We zullen dit nooit vergeten!

Deel deze getalenteerde voorstelling alstjeblieft met je vrienden en familie.

Moeder is diepbedroefd na miskraam. Nu waarschuwt ze alle ouders voor onnodige doktersfouten

5-jarig meisje sterft uren nadat ze door de dokter is weggestuurd omdat ze vijf minuten te laat is