in

Nooit met je hond op de roltrap gaan! Puppy Giorgio ging bijna dood!

Een pijnlijke gebeurtenis voor puppy Giorgio. Het dier kwam met beide voorpootjes tussen de roltrap terwijl zijn baasjes aan het winkelen waren in het winkelcentrum in Amstelveen.

Het ging mis op de roltrap in warenhuis Hudson’s Bay, schrijft de Dierenambulance de Ronde Venen / Amstelland op Facebook.

Veel bloed
Een chauffeur van de dierenambulance was niet aan het werk, maar wel in de buurt en besloot het diertje van zeven maanden oud te helpen. “Er was behoorlijk veel bloed. Onze chauffeur bekeek waar het bloed vandaan kwam en al snel bleek dat aan beide poten een nagel was gescheurd, wat erg veel bloed gaf.”

Lees ook  Poten van leeuw bewust gebroken zodat toeristen makkelijker foto’s kunnen nemen

Kort daarna arriveerde ook de dierenambulance zelf. Medewerkers hebben beide poten verbonden om het bloeden te stoppen. Daarna zijn ze snel doorgereden naar een dierenarts. Daar bleek dat Giorgio’s nagels tot op het nagelbed (het roze gedeelte van de nagel) waren gescheurd.

Veel pijn
“Giorgio had erg veel pijn. De dierenarts besloot de poten opnieuw in het verband te zetten en hem de tijd te geven te bedaren.”

Lees ook  Deze puppy slaapt alsof hij letterlijk dood is. Baasje enorm geschrokken!

Inmiddels gaat het een stuk beter met de hond. “Giorgio is onder narcose geholpen. Hij moet nog even in het verband en dan kan hij gewoon weer pijnvrij verder.”

Man (23) toont dode oma op eerste date

Vrouw doet deksel open en treft een enorme kolonie spinnen aan