in

Rachel Hazes doet boekje open over relatie met Roxeanne.

Rachel Hazes had jarenlang geen contact met haar zoon André. Zelfs nadat ze in 2017 samen Kerstmis vierden, bleef de relatie erg wisselvallig. Maar sinds onlangs kunnen André en Rachel weer goed met elkaar opschieten. Dan stak er een nieuw gerucht de kop op: Roxeanne zou volledig gebroken hebben met haar moeder.

Vroeger waren Roxeanne en haar moeder nochtans altijd erg hecht. Moeder en dochter woonden zelfs naast elkaar en Rachel was de vaste babysit voor haar kleinzoon. Sinds afgelopen najaar gaat echter het gerucht de ronde dat het niet meer botert tussen Rachel en Roxeanne.

Lees ook  Man wordt ontslagen en neemt ‘emotionele steun clown’ mee naar gesprek

Buren onthulden aan het weekblad Weekend dat Roxeanne al lange tijd niet meer bij Rachel opgemerkt werd. Een bron beweerde: “Ik heb haar in de zomer nog wel een paar keer gezien. Dan gingen ze varen met die kleine. Maar nu is ze volgens mij al weken niet meer hier geweest.”

Weekblad Story vroeg haar recht voor de raap of deze geruchten kloppen. Daarover was Rachel erg kordaat: “Ik snap werkelijk niet waar dat vandaan komt.

Lees ook  Lianne (19) doet oproep aan doorrijder die haar rug brak: 'Meld je!'

Er zijn helemaal geen problemen tussen mij en Rox. En die zijn er gelukkig ook nooit geweest.” Maar toen indertijd aan Roxeanne werd gevraagd hoe het nu zat tussen haar en haar moeder, was het antwoord nogal vaag. De zangeres zei toen: “Ik ga hier niet op in. Ik voel niet de behoefte daar iets over te vertellen.”

We hopen samen met haar dat in 2020 haar grote droom mag uitkomen: een verzoening tussen zoon André en dochter Roxeanne.

Oplettende kijkers spotten ‘Amalia’ in publiek van Jinek

Sigarenbedrijf verdeelt 10 miljoen euro onder personeel na overname