in

Rafael haalt uit naar boze Sylvie Meis: ‘Ik doe wat ik wil’.

Het is ondertussen geen geheim meer dat Sylvie Meis en Rafael van der Vaart een heel andere opvoedingsstijl hanteren.

Toch moeten ze proberen om het eens te zijn over bepaalde dingen in verband met de opvoeding van hun gezamenlijke zoon Damián. Rafael onthult nu dat dat niet altijd lukt.

Belangrijk twistpunt is het sociale mediagedrag van de voormalige voetballer. Daar waar Sylvie ervoor kiest om haar zoon niet te tonen op de sociale media, post Rafael wel regelmatig foto’s van video’s van zijn 13-jarige zoon. La Meis liet eerder op haar sociale media weten dat ze hier niet mee gediend is.

Lees ook  Temptation Island-babe Milou laat niks over aan je verbeelding met deze nieuwe pikante foto's

Zelfs de moeder van Rafael mengde zich in de discussie door te reageren onder een artikel over Sylvie. Iemand schreef:

“Zijn vader is wel de enige die ervoor zorgt dat hij een stabiele thuissituatie heeft. Daar kan La Meis een voorbeeld aan nemen.” Daarop reageerde Lolita op niet mis te verstane wijze: “En zo is het.”

Lees ook  Vier handen op één buik: Domste meisje óóit legt uit hoe ze zwanger werd!

Nu legde weekblad Weekend Rafael de vraag voor wat hij van de sneer van zijn moeder vond. Daarover vertelde hij: “Dan denk ik: mam, niet doen.”

De voormalige voetballer toont wel begrip voor zijn moeder en snapt dat ze zich ergerde aan de opmerking van Sylvie. Rafael geeft echter mee dat hij niet altijd luistert naar zijn ex. “Ik doe wat ik wil”, klinkt het.

Mannelijke anticonceptie door een injectie in de teelballen.

Hond vastgeketend zonder voedsel kauwt eigen pootje af.