in

‘Rapper die EOTB-Yasmine mishandelde reageert’

Het lijkt er sterk op dat de man die Ex on the Beach-deelneemster Yasmine Pierards afgelopen weekend zwaar heeft mishandeld, heeft gereageerd.

Een Belgische rapper die zich op Instagram barbennoirx noemt, vertelt in zijn stories wat er precies is gebeurd. Ook laat hij weten dat hij ontzettend veel spijt heeft. Naar eigen zeggen was hij ontzettend dronken en in slaap gevallen. Toen Yasmine volgens de rapper tegen hem begon te schreeuwen en te trappen, werd hij in shock wakker en begon hij terug te slaan. “Ik had totaal niet door wat ik aan het doen was en bij wie (…) Daarvoor mijn excuses. Iedereen maakt fouten. Deze fout is een groot misverstand.”

Lees ook  Deze stier werd zwaar mishandeld. Wanneer hij zijn eerste bedje hooi ziet, gebeurt er iets ontzettend ontroerend.

Yasmine heeft dinsdag schokkende details gedeeld over die bewuste afterparty waar het na afloop helemaal mis is gegaan. Zo laat ze onder meer filmpjes zien van de vele bloedsporen in haar woning en ze vertelt wat er precies is gebeurd. Over de man die haar flink heeft toegetakeld, zegt ze: “Hij was aan het slapen op de bank, dus ik maakte hem wakker. Hij kwam verward over en in plaats van zijn spullen te pakken, sloot hij zich op in mijn slaapkamer.”

Als ze tegen hem begint te schreeuwen en hem het huis uit probeert te krijgen, haalt hij uit. “Ik voelde meteen dat mijn neus gebroken was en ik kon niets doen om mezelf te beschermen. Hij bleef me maar slaan terwijl ik op de vloer lag.” Uiteindelijk lukt het haar met hulp van de buren om de politie te bellen. “Ik voel me rot, maar heb nog steeds zoveel geluk: het had veel erger kunnen aflopen.” Yasmine heeft een fikse hersenschudding, een blauw oog en een gebroken neus.

Lees ook  Haar onbeschofte schoonmoeder behandelt haar altijd neerbuigend. Maar dan krijgt ze de perfecte wraak!

De Ex on the Beach-deelneemster wil anderen met haar heftige verhaal waarschuwen.

Poepen in de bosjes? Je bent niet de enige die het doet!

Omg: Bram Krikke laat bizarre tattoo zetten na verloren uitdaging