in

Rapper Sjors heeft een oproep aan álle dames in héél Nederland!

De ware liefde, heb jij hem of haar al gevonden? Het kan soms moeilijk zijn om iemand te vinden die écht bij je past. Ze komen nauurlijk niet naar je toe op een presenteerblaadje.

Tenminste, dat s wat wij altijd dachten. Maar wij hebben ons sterk vergist moeten we zeggen. De ware liefde vind je niet op straat, de ware liefde vind je door je foto met een verhaal te DM’en op Instagram.

Dat je daar nog niet aan had gedacht. Je kunt altijd op de oproep aan álle dames van Rapper Sjors reageren! We zagen Sjors al met zijn nieuwe liefje, dat is helaas stuk gelopen. Jij kan haar misschien wel vervangen!

Lees ook  Samuel 1 gilt als zijn luiers worden verschoond en dan beseft moeder dat er iets vreselijk mis is

Oproep aan álle dames!
Ben jij single? Heb jij bruin of blond haar? Denk jij de ware liefde voor Rapper Sjors te zijn? Het enige wat je dan hoeft te doen is een foto de DM’en met het verhaal waarom jij denkt de ware liefde ben voor Sjorsie.

De voorwaarde is wel: je moet een tattoo hebben… ofso… alles is welkom. Heb je geen tattoo? Dan kun je er altijd nog snel even een laten zetten, het is wel Sjors waar we over praten… YEAH LET’S GO!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rapper Sjors (@rappersjors1) op

Maar wanneer je opvrouwen valt is dit natuurlijk een probleem. Dan heb je niks aan Sjors! Maar óók daar kan Sjors je bij helpen:

Lees ook  Niet voor de poes: voorkom dat je deze vag*nafouten maakt

Rapper Boef spot met zwaar rijverbod.

Partner betrapt beste vriend met zijn vriendin: “Ik had gewoon wat gedronken”