in

Raymond en Julia hakken knoop door over kindje

Raymond van Barneveld en zijn Julia hebben een belangrijke knoop definitief doorgehakt. Over een kindje voor de dartlegende en de 17 jaar jongere Julia wordt al maanden gespeculeerd, maar hij is duidelijk… Dat gaat niet gebeuren!

In een openhartig interview met Nieuwe Revu vertelt Raymond dat Julia zijn droomvrouw is. ”Omdat ze ontzettend leuk en ondernemend is en duidelijk iets voor me overheeft,” zegt hij in het weekblad.

”Zo reisde ze onlangs nog naar me toe, na een lange nachtdienst en slechts drie uurtjes slaap. De hond bracht ze bij haar moeder, waarna ze drie uur in de file stond naar het vliegveld.

Daar heeft ze nog eens drie uur rondgelopen, vervolgens zes uur in een vliegtuig gezeten dat daarop gecanceld werd.

Lees ook  Als de stiefvader merkt, dat het gezicht van het meisje afwijkt, weigeren artsen haar aan te raken

Hup eruit, andere vlucht regelen, in Nederland drie kwartier wachten op haar koffers, daarna anderhalf uur in een Ubertje om uiteindelijk een keer bij mij aan te komen. En dan nog zijn er mensen die durven te beweren dat ze niks om me geeft…”

Zit een bruiloft er dus wel in? ”Ik wil gewoon de rest van mijn leven met haar delen en zij met mij. Over trouwen twijfel ik nog.

Scheiden doe ik voor het eerst en voor het laatst. Ook een huwelijk is in principe eenmalig. Ik leef nu echter samen met iemand die deze droom misschien nog wel heeft, dus ik sluit niets uit.”

Kinderwens?
Een huwelijk zit er dus misschien wel in, maar over een kindje zijn Julia en ‘Barney’ eensgezind. ”Opnieuw aan kinderen beginnen is echter wel onbespreekbaar,” zegt hij tegen Nieuwe Revu.

Lees ook  Ietje (80) kan eindelijk haar ver krachter in de ogen kijken: 'Geen man, maar beest'

”Het zou toch raar zijn dat ik mijn kinderen, die zelf al kinderen hebben, moet vertellen dat ze er zelf ook nog een broertje of zusje bij krijgen.”

”Gelukkig staat Julia er hetzelfde in,” vervolgt Raymond zijn uitleg. ”Ze heeft geen kinderwens. We zijn gelukkig. Hoe media dat benaderen, moeten ze lekker zelf weten.”

Nieuw begin
Raymond van Barneveld is bijna klaar met het afronden van zijn afscheidstour. Daarna gaat de darter eindelijk met pensioen en wil hij zich alleen nog maar focussen op zijn grote liefde en zijn familie.

Zwakbegaafde vrouw moest jarenlang als prostituee werken, justitie eist 6 jaar cel

6-jarige komt op voor zijn beste vriend die wordt gepest – dan betaalt hij een zeer hoge prijs voor zijn moed