in

Raymond van Barneveld deelt heftige reden waarom hij wilde stoppen.

De afgelopen maanden waren erg zwaar voor Raymond van Barneveld. Deze week kondigde een emotionele Raymond nog aan dat hij per direct stopt met darten.

Op die beslissing kwam hij ondertussen terug. De darter beleefde enkele zeer moeilijke maanden. Er waren niet alleen de huwelijksproblemen, maar daarbovenop kreeg zijn moeder af te rekenen met een zware ziekte.

Raymond postte een erg emotioneel bericht op Instagram. Hij schreef: “Ik ben wel dankbaar dat mijn moeder er woensdag in Ahoy bij kon zijn na een zweer zware periode van bestralingen.”

Lees ook  Deze vrouw vond een baby gedumpt in een zak. Maar 35 jaar later gaat ze voor haar zitten en onthult haar de hele waarheid.

Raymond laat weten dat het ondertussen wel beter met haar gaat. “Ze is afgelopen week door de artsen genezen verklaard.” Ook kleinzoontje Mason was voor het eerst aanwezig bij een wedstrijd van de wereldberoemde opa.

Na zijn verlies tegen Michael van Gerwen kondigde van Barneveld per direct zijn afscheid van het darten aan.

Lees ook  Mysterie ontrafeld: wij weten wie de mol is

De volgende ochtend kwam hij al op die beslissing terug. Hij legt uit waarom: “Ik voelde me ellendig, schaamde me rot na de afgang voor de ogen van familie en vrienden.

Ik handelde uit emotie. Nu weet ik zeker dat ik pas afscheid wil nemen aan het einde van het jaar op het wereldkampioenschap in Alexandra Palace in Londen.”

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Pijnlijk magere hond verslindt eerste maaltijd na redding in enkele seconden.

Gelekt WhatsApp groepsgesprek van oud Temptation Island deelnemers: