in

Barbara zegt dat ze geen gewone baan kan hebben omdat ze ‘mannen gek maakt’

Op 17 jarige leeftijd begon Barbara Luna Sipos haar droom om een echte Barbie te worden en had ze haar eerste cosmetische ingreep.

Nu, op 22, is er meer dan 100.000 dollar uitgegeven aan haar droomuitstraling, die 10 operaties omvatte.

Maar het Hongaarse model zegt dat ze niet kan werken een reguliere baan, omdat het moeilijk is voor mannen om rond een “hot girl” te werken.

Vanaf haar eerste borstvergroting als tiener is ze van een maatje 34B naar 34F gegaan dankzij haar nu ex-man die ze in 2016 ontmoette en “bijna al” haar operaties betaalde, volgens UNILAD.

Barbara heeft een kin- en kaakverkleining gehad, een Barbie-voorhoofdoperatie, een wenkbrauw- en liplift, een Braziliaanse billenlift en lipvullerbehandelingen.

En terwijl ze veel gelukkiger is met haar uiterlijk heeft ze haar rug moeten toekeren aan “regulier werk” omdat mannen te “s*ksueel” met haar zijn.

Barbara, die nu als webmodel werkt, zei dat ze gedwongen was haar oude baan op te geven omdat haar charisma mannen gek maakte.

Lees ook  Doutzen Kroes imponeert volgers met killer body op Instagram

“Het is omdat we nog steeds in een patriarchale samenleving leven, of we het nu leuk vinden of niet. Ik ben helemaal voor het feminisme, maar heel vrouwelijke meisjes zoals ik zouden niet met mannen op de werkvloer moeten omgaan. Mannen worden gedreven door hun s*ksualiteit en het is moeilijk voor hen om rond een heet meisje te zijn,” zei ze.

Sinds de scheiding met haar man in 2019 heeft ze gewerkt als lingeriemodel omdat ze zegt dat ze “sociale angst heeft van [haar] vroegere trauma’s van het omgaan met het ‘normale leven’ van het werk”.

Barbara heeft meer dan 12.000 volgers op haar Instagram-pagina, waar ze zegt dat ze meer is dan alleen haar uiterlijk.

Nederlandse casino’s gaan failliet vanwege dit nieuwe smartphone spel

“De plastic bimbo-pop look betekent niet dat we minder intelligent zijn en ik wil de wereld laten zien dat ik niet naïef of dom ben,” zei ze.

Lees ook  Moeder en dochter geven meer dan €80.000 aan plastische chirurgie uit om op hun favoriete model te lijken

Nu, Barbara hoopt haar “voor altijd man” te vinden, maar denkt niet dat ze een probleem zal hebben.

“Mannen houden van mijn uiterlijk. Sommige gesloten-minded mannen die niet zelfverzekerd zijn, willen niet met me uitgaan, wat prima is,” zei ze, volgens UNILAD.

“Ik hou van ruimdenkende mensen en ik vind het leuk om indruk op ze te maken en ze te laten zien dat ik niet alleen een hersenloze bimbo ben, maar het is moeilijk voor mij om mensen me serieus te laten nemen.”

Barbara is nu van plan om een derde neuscorrectie uit te voeren, samen met een ribverwijderingsoperatie en kontinjecties.

Wat vind je van Barbara’s uiterlijk? Voel je vrij om je commentaar op onze Facebook-pagina te plaatsen en vergeet niet om dit verhaal met je vrienden te delen.

Leontine Borsato laat voor het eerst van zich horen na scheiding

Man vindt duizenden insecten in zijn badkamer