in

‘Relatie André Hazes en Monique niet meer te redden’

De laatste weken gonst het van de geruchten over de relatie tussen André Hazes en zijn Monique Westenberg. Volgens weekblad Privé is hun relatie waarschijnlijk niet meer te redden.

André Hazes
Vorig jaar was de schok groot toen André en Monique uit elkaar gingen. Gelukkig kwam het toen weer goed en leken de twee verliefder dan ooit. Nu lijkt het opnieuw mis te gaan en dit keer voorgoed.

Disney
Voor aankomende november heeft het tweetal samen met vrienden een weekend in Disneyland Parijs gepland, maar dat lijkt niet door te gaan laat de zanger aan Privé weten.

Lees ook  Gordelweigeraar Wiebes gaat door het stof en maakt boetebedrag over aan Veilig Verkeer Nederland

Nikkie Plessen
Volgens de geruchten zou de zanger een affaire hebben met mode-onderneemster Nikkie Plessen. De volkszanger noemt dat aan het blad verhaal echter totale bullshit en ook Plessen ontkent dit.

De twee kwamen elkaar tegen het uitgaan, maar meer was er niet aan de hand. Ze zijn wel goede vrienden.

Definitieve breuk
Het verhaal zou Monique teveel zijn geworden en ze heeft haar geliefde om opheldering gevraagd. Volgens een bron aan Privé steven de twee af op een definitieve breuk.

Bovendien zouden de twee elkaar ondanks dat ze pas samenwonen nog minder zien. Ze zouden niet meer bij elkaar wonen.

Lees ook  Maak kennis met het onwijs knappe zusje van Olcay Gulsen

Nu lijkt het helemaal over volgens het blad en spreken de twee elkaar amper en gaat het vooral over hun kind dat ze samen hebben. Het noemt het een wonder als het nog goed komt tussen de twee.

Instagram
Inmiddels heeft André ook van zich laten horen via social media. Op Instagram plaatste hij gisteren een plaatje met de tekst: the reason whty I keep my feelings to my self, is because I can’t explain them.

Lil Kleine ruilt zijn G Wagon in voor zieke nieuwe auto!

Graatmagere en vieze hond binnengebracht bij dierenopvang: ‘baasje werd aangesproken’.