in

Restaurant zet elke nacht zakken met voedsel buiten voor de daklozen.

Een restaurant wordt geprezen omdat het elke avond zakken met eten voor daklozen achterlaat. Het personeel begon de zakken buiten te zetten voor de Bosu Body Bar in Manchester nadat ze een toename van de dakloze bevolking hadden opgemerkt. De werknemers moedigen hun klanten ook aan om warme kledij te doneren voor de daklozen.

“Wanneer we elke dag de deuren sluiten, beloven we om altijd zakken met heerlijk eten achter te laten”, postte het restaurant op Facebook. “Als je in de straten van Manchester iemand ziet die er hongerig uitziet, laat hen dan weten waar ze een zak eten kunnen vinden.”

Lees ook  Deze mobiele telefooncamera filmde op een namiddag iets vreselijk. BELACHELIJK!

De post werd duizenden keren leuk gevonden en uitgebreid gedeeld.

Michael Beck, die het stadsrestaurant leidt, zegt dat hij erg geflatteerd is door de aandacht. “Het was best overweldigend”, zei hij. “We zijn zeker niet de enigen die het doen, maar hopelijk zullen meer mensen ons voorbeeld volgen. Het is of dat of de vuilnisbak, zo eenvoudig is het.”

Lees ook  Vrouw die gescheiden is na 44 jaar huwelijk krijgt grandioze transformatie – ze ziet er plots tientallen jaren jonger uit

Wat vind jij van dit initiatief? Laat van je horen in de reacties!

Franse ober geeft duizenden euro’s uit aan lipvullingen om er als Marilyn Monroe uit te zien.

Mannen delen hun beste papa hacks en ze zijn ronduit geniaal.