in

Reusachtig rund gespaard van de slachterij omdat hij … te dik is.

Een rund in Australië moest niet naar de slachterij omdat hij te zwaarlijvig is. Zijn omvang zou naar verluidt zijn leven gered hebben …

De zevenjarige Kickers is zeven jaar oud en wellicht het grootste rund van Australië. Kickers woont op een boerderij in Myalup – gesitueerd in het westen van het land. De stier is twee meter hoog en is met 1.400 kg zwaarder dan een auto. Hij weegt dubbel zoveel als een gewone melkkoe.

Lees ook  Dierenheld maakt van oude weggegooide banden duizenden knusse bedjes voor zwerfhonden en -katten

Eigenaar Geoff Pearson verklaarde dat Knickers altijd al redelijk groot was. “Maar hij bleef maar groeien. Nu is hij te groot om verkocht te kunnen worden.” In Nieuwsblad lezen we dat Geoff hem vorige maand al eens probeerde te verkopen, maar dat dit niet lukte. De slachters lieten weten dat ze hem niet konden slachten omdat hij gewoon te groot was. “Een groot deel van het vee ging wel naar de slachterij, maar Knickers had het geluk dat hij mocht blijven”, zei Geoff nog. Geoff denkt dat hij “nog lang en gelukkig zal leven.”

Lees ook  Bloedige, kreupele ezels lijden in doodsangst als gevolg van toeristische attracties

Knickers blijkt ook de baas van de kudde te zijn. Telkens wanneer Knickers opstaat, wordt hij gevolgd door honderden koeien.

DEEL dit bericht als ook jij zo onder in de indruk bent van Knickers!

Estelle kreeg een ‘hoofd als een gloeilamp’ “Maak niet dezelfde fout als ik”

Stelletje onthult geslacht van baby met explosieven. Gevolg: Zware bosbrand en voor 7 miljoen euro schade.