in

Review website van cannabis wil iemand €36.000 per jaar betalen om dagelijks wiet te roken

Een site voor marihuana-recensies willen elke dag iemand in dienst hebben om wiet te roken – en in ruil daarvoor wil hij ze tot $ 36.000 per jaar betalen.

De vacature is bedoeld om iemand te vragen om een ​​verscheidenheid aan ‘wiet soorten, eetbare tot CBD oliën’ te bekijken, te testen en te beoordelen.

AmericanMarijuana.org is op zoek naar een soort expert – iemand die ‘kan roken’ maar ook ‘uitgebreide kennis’ heeft over het medicijn.

Blijkbaar heeft het bedrijf mensen zoals Snoop Dogg en andere spraakmakende stoners benaderd, dus misschien heb je een aantal beroemde collega’s als je de juiste persoon voor de baan bent. Niet alleen dat, maar je kunt tot $ 3.000 per maand verdienen ermee.

Dwight Blake, 58, uit Westbury, New York, die de jacht op de nieuwe medewerker van het bedrijf leidt, heeft gezegd dat iedereen met wie hij tot nu toe heeft gesproken – natuurlijk zeer enthousiast is over het hele idee.

Lees ook  Dood in de pizzeria: was de klant verantwoordelijk?

Blake zei tegen The Sun Online: “Iedereen wordt helemaal gek van het roken van wiet. En daarvoor betaald worden (en een beetje meer) maakt het des te aantrekkelijker.”

De jobadvertentie luidt: “Deze job is 100% echt en het is een belangrijke job die meer omvat dan alleen betaald worden om wiet te roken. Als je denkt dat dat de hele scope van de job is, dan is dit misschien niet iets voor jou.

“We zoeken iemand die een breed scala aan cannabisproducten beoordeelt om onze lezers eerlijke en betrouwbare inzichten te geven over verschillende cannabisproducten. En ze moeten in een staat in Amerika of Canada wonen waar medicinale marihuana legaal is.”

De taakspecificatie – die als je van alles houdt waarschijnlijk de beste is die je ooit zult lezen – zegt dat de aanvrager eerlijk moet zijn over zijn meningen, en zich comfortabel moet voelen voor de camera, want ze zullen verwachtte gefilmd te worden om producten te openen en erover te praten.

Lees ook  Weg met rugpijn in 5 minuten met deze Japanse methode – alles wat je nodig hebt is een handdoek

Het gaat verder: “Als je denkt dat je elke dag het lef hebt om wiet te roken (speelt Snoop Dogg-nummer) en ervoor wordt betaald, ben je misschien gewoon de man die we nodig hebben.

“Maar verwacht NIET van ons dat we je inhuren alleen omdat je kunt roken omdat we op zoek zijn naar een man die ook uitgebreide kennis van marihuana heeft om onze lezers op te leiden.

“Ten slotte moet de aanvrager fysiek fit en gezond zijn om regelmatig beoordelingen van cannabisproducten uit te voeren.”

Dus daar heb je het – als je in de VS of Canada woont en denkt dat je aan de eisen voldoet, is dit de baan voor jou.

Mensen die ’s ochtends snoozen zijn gelukkiger, creatiever én intelligenter

Olcay Gulsen haalt uit naar Bridget na nieuws over André!