in

Rodanya en Morgan van Temptation Island hebben ruzie en vechten het op Instagram uit

Het volgende seizoen van Temptation Island is van start en dat belooft flink heftig te worden. Dat ‘kennen’ we absoluut niet meer van vorig seizoen, waarin er maar heel erg weinig gebeurde.

Dat maken onder andere Rodanya en Morgan flink goed ná de opnames, want zij maken nog steeds flinke ruzie. En iedereen krijgt het mee, want ze vechten het op Instagram uit… Oh, oh, oh.

Rodanya en Morgan van Temptation Island hebben ruzie en vechten het op Instagram uit
Laten we bij het begin beginnen: het einde van Temptation Island.

Het seizoen viel flink tegen en het leek alsof er maar weinig gebeurd was op het eiland. Dat gold ook voor Rodanya en Morgan, die na het laatste kampvuur nog steeds samen waren.

Toen kwam er, eenmaal in Nederland, een statement van Danicio die toegaf dat Rodanya toch vreemd gegaan was.

Daar gaf Morgan een reactie op, en kort daarna waren er veel speculaties of de twee nog bij elkaar waren of dat het helemaal over en uit zou zijn.

Lees ook  Hou je niet van sporten? Dat wijst erop dat je slim bent!

Uiteindelijk werd het steeds duidelijker dat er van een relatie geen sprake meer was, omdat Morgan zelfs gespot werd met een andere dame. En niet zomaar een dame, maar Jamy van Ex On The Beach All Stars.

Goed, dat het tussen Rodanya en Morgan over en uit is, moge duidelijk zijn. Tot Rodanya gister een Q&A hield op haar Instagram Stories…

Iemand stelde haar de vraag wat haar grootste schaamte was, waarop de realityster antwoordde: “Een debiel als ex hebben die heilig wil overkomen, maar ondertussen heel Nederland af gaat. En oh, laten we België niet vergeten.” Wow, oké. Dat is geen milde uitspraak.

Morgan reageert
Het duurde niet lang voordat Morgan hierop reageerde. Hij repostte Rodanya’s story en voegde er wat tekst aan toe: “Dit gebeurt er wanneer je beseft dat niemand je nog wil.” Ouch.

Lees ook  Onbeschofte familie treitert zoon met een beperking. Wat de ober dan doet, laat mama sprakeloos achter.

Dat schoot in het verkeerde keelgat van Rodanya (logisch ook). Zij besloot óók weer te reageren: “Oh oh oh, meneertje voelt zich weer geweldig hoor”, reageert ze.

“Dat al die azijnzeikers z’n kont een paar maanden likken? Maak daar maar twee weken van. Gelukkig ben ik niet aandachtsgeil en zet ik aandacht niet boven familie.”

Later wil ze er toch nog iets extra’s over kwijt. “Bah bah, geweldig spelen op straat en interessant een dj lopen uithangen terwijl je niks op orde hebt, je leven een grote puinhoop is en het belangrijkste: je je verantwoordelijkheid niet kan nemen voor bepaalde dingen.

Begin maar niet met mij en accepteer maar gewoon dat er ook mensen op de wereld zijn die je kont niet likken en je gewoon de waarheid vertellen. I’m done.”

Zo zag verleidster Lie van Temptation Island VIPS er vroeger uit

Eindhovenaren gaan los bij Zomerbar Ipanema in Hasselt: 20 man op de vuist