in

Ronnie Flex blij dat hij überhaupt dochter kon krijgen.

Afgelopen weekend won Ronnie Flex de Popprijs 2018. In december van vorig jaar kreeg hij met zijn dochtertje Nori uiteraard al de mooiste prijs die hij zich kon dromen. RTL Boulevard had een gesprek met hem over het vaderschap. In het interview geeft de trotse vader aan dat hij erg blij is dat hij “überhaupt een dochter heeft kunnen krijgen.”

Ronnie zei: “Het was even wennen voor me natuurlijk. Een nieuw leven. Toen ik mijn dochter zag, besefte ik pas hoe weinig dit me allemaal uitmaakte, dit Ronnie Flex gebeuren.”

Lees ook  73-jarige vrouw kritiek na schietpartij aan woning: twee verdachten gevat

Breed glimlachend voegt hij er nog aan toe: “Ik ben blij dat ik überhaupt een dochter heb kunnen krijgen. Ik ben gezegend met haar.” Vorige week mocht het kleintje zelfs al even mee naar een show van Ronnie bij ‘Vrienden van Amstel Live.’ De zanger bekent dat hij haar heel erg miste. “Ik had haar twee dagen niet gezien en het kriebelde en ik sliep slecht thuis. En toen heb ik haar even snel naar Vrienden van Amstel Live laten komen.”

Lees ook  Wielrenners gaan massaal op hun smoel door nieuwe drempels in Almere: ‘Al 22 ongelukken’

Het is dan ook geen verrassing dat Ronnie de Popprijs voor een stuk opdraagt aan zijn pasgeboren dochter en aan God. Daarnaast draagt hij de prijs ook op aan rapper Feis die tijdens de jaarwisseling vermoord werd. Daarover zei hij met een krop in de keel: “Ik mis hem en ik hou van hem. Ik heb al zoveel gehuild erom.”

DEEL dit bericht met alle Ronnie Flex fans die je kent!

Experts zeggen: Mensen ouder dan 40 zouden maar 3 dagen per week mogen werken.

Nederlanders doen het gemiddeld zó veel per maand.