in

Ronnie Flex probeert goede beurt te maken bij Famke.

Het heeft er alle schijn van dat Ronnie Flex na de ‘storm in een glas water’ van vorige week iets goed te maken heeft met Famke Louise. Recent postte Ronnie enkele niets aan de verbeelding overlatende teksten op Instagram wat meteen een storm aan geruchten los weekte. In de Nederlandse media werd druk gespeculeerd over een relatiebreuk. Ondertussen lijkt het erop dat alles weer koek en ei is.

Famke Louise deelde immers een foto van een grote ruiker bloemen en een kaartje die ze van Ronnie kreeg. Uit het kaartje blijkt duidelijk dat Ronnie iets goed te maken heeft en indruk probeert te maken. Er staat te lezen: “Ik mis je heel erg, ik wou ook blauwe M&M’s mee sturen, maar die breng ik nog.”

Lees ook  Shannon maakt selfie, maar beseft niet wat er op de achtergrond gebeurt…

Het kersverse stel maakte hun relatie openbaar naar aanleiding van de muziekvideo van ‘Alleen door jou.’ In het laatste shot van de clip is te zien hoe de twee elkaar een dikke kus geven.

Volgens het management was de zogenaamde relatiebreuk van vorige week ‘een storm in een glas water.’ Ronnie Flex zou de berichten geplaatst hebben in een aangeschoten bui toen hij met vrienden muziek aan het luisteren was.

Lees ook  Dikste man ter wereld verliest 334 kilo

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met je vrienden!

Man (29) raakt compleet geobsedeerd door Bulgaarse die hij online leert kennen. Het eindigt in bloedbad

Vrouw verhuurt haar huis aan een vrouw voor babyshower maar toen gebeurde dit: