in

Röntgenfoto onthult dat de penis van deze man verandert in een bot

Een man die naar het ziekenhuis ging voor een röntgenfoto voor zijn knie kreeg de schok van zijn leven toen artsen ontdekten dat zijn snikkel in een bot veranderde. De 63-jarige had zichzelf naar A&E gebracht nadat hij op straat was gevallen en op zijn achterste was geland.

Ondanks dat hij niet op zijn hoofd was gevallen en in staat was om op te staan en zonder hulp te blijven lopen, was hij bang dat zijn knie pijn begon te doen.

Terwijl hij werd gecontroleerd, maakten artsen röntgenfoto’s van zijn bekken om te controleren of er geen gebroken botten waren, maar toen vonden ze iets vreemds.

LEES OOK!
Deze auto was pas na 7 uur schoon: 'Gatver, hoe kan je hier in rijden?'

Ze vertelden de man dat in zijn snikkel botcellen vormden, waarna hij opstond en het ziekenhuis verliet, het advies van artsen negeerde en besloot nooit meer terug te komen.

De onbekende man, die met een wandelstok liep, werd door doktoren gezien in Lincoln Medical and Mental Health Center in de Bronx in New York City.

Hij zei dat, toen hij omviel, hij op zijn achterwerk viel en niet op zijn hoofd en hij viel niet flauw. En toen hij op de eerste hulp was, had hij naast pijn in zijn knie ook wat pijn in zijn snikkel, maar geen andere symptomen die wijzen op een soa, of iets dergelijks.

LEES OOK!
Belg eet elke dag friet, al 32 jaar lang en ziet er nu zo uit

Artsen besloten een röntgenfoto te maken om te controleren of hij geen botten had gebroken, maar vonden ‘een uitgebreide, plakachtige verkalking langs de verwachte lengte van de snikkel’.

Ze diagnosticeerden hem met een ossificatie – in wezen een lichaamsdeel dat langzaam in bot veranderde.

Blijkbaar was de man ongelukkig met de diagnose, aangezien hij het ziekenhuis verliet en nooit meer terug keerde voor een behandeling of onderzoek om de oorzaak van het probleem te achterhalen.

In een casusrapport zeiden de artsen, geleid door Georges El Hasbani van de Amerikaanse Universiteit van Beiroet, dat de aandoening ‘buitengewoon zeldzaam’ is.

Griekenland verbiedt toeristen met “overgewicht” om op ezels te rijden

Vrouw gearresteerd voor mastur beren in het openbaar “Met benen in de lucht en gespreid”