in

Rouwend familielid valt babymoordenaar aan in rechtbank

Een familielid nam het recht in eigen handen nadat een vader uit Indiana veroordeeld werd voor de moord op zijn drie maanden oude zoon. Hij sloeg zijn broertje (de moordenaar) vol in het gezicht toen hij uit de rechtbank naar buiten werd geleid.

Kwin Boes werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 25 jaar. Hij bracht zijn zoontje Parker Boes vorig jaar een fataal hersenletsel toe.

Na de uitspraak van de straf werd Boes in handboeien uit de rechtbank geleid, terwijl oom Jeremiah Hartley op de loer lag. Hartley zag zijn kans om aan te vallen en greep die ook. Hij sloeg zijn veroordeelde broertje zo hard dat er bloed uit zijn gezicht stroomde.

Lees ook  Als de stiefvader merkt, dat het gezicht van het meisje afwijkt, weigeren artsen haar aan te raken

De politieagenten konden de mannen uit elkaar halen en voerden Hartley af in handboeien. Hij riskeert een celstraf van 179 dagen voor geweldpleging.

“Hij maakt een moeilijke tijd door. Hij is erg overstuur”, zei de oma van de jongen Lisa Hartley over Jeremiah. “Het maakte hem gewoon boos toen hij hem zag buitenkomen. Ik weet niet of hij hoorde hoeveel hij kreeg of dat hij gewoon overstuur was over zijn neefje. Dit is een verschrikkelijk misdrijf.”

Lees ook  Deze persoon wil haar parkeerplaats afpakken. Maar wat de vrouw dan doet, heb je nog NOOIT gezien!

Ze zei dat ze geen idee had dat haar zoon buiten stond te wachten of dat hij de aanval gepland zou hebben.

“Parker was zo’n schatje. Hij lachte de hele tijd. Hij was gewoon een gelukkige jongen, hij was amper drie maanden oud”, zei oma Lisa nog. “Mijn kleinzoon komt nooit meer terug. Ik geef er niet om wat er met Kwin gebeurd.”

Andere familieleden zeggen dat ze gehoopt hadden dat Boes een zwaardere straf zou gekregen hebben.

Yolanthe laat met oogverblindende foto zien weer helemaal terug te zijn!

Vermiste Loes (18) reed met fiets tegen boom en verdronk in sloot