in

Rouwende moeder laat identieke pop maken van haar doodgeboren zoon.

Sinds enkele maanden lijdt de Canadese Taylor Kellie aan een zware depressie. De jonge vrouw was eind 2017 zwanger van haar tweede kind Jaxx toen een verschrikkelijk ongeluk haar leven helemaal ondersteboven gooide.

Tijdens de 31e zwangerschapsweek overleed haar zoontje onverwacht en viel de jonge vrouw in een diep zwart gat. Op haar YouTube-kanaal zien we dat Taylor beeft van het pijnlijke verlies.

Daarna nam de moeder even afscheid van haar trouwe volgers. Tijdens deze periode ontwikkelde ze het posttraumatisch stresssyndroom.

Ze leed geregeld zware angstaanvallen, wat erg zwaar begon te wegen. Om te kalmeren liep ze rondjes in haar huis. In haar armen hield ze een teddybeer in een deken gewikkeld vast.

Sinds het verlies van haar zoontje had ze altijd al het sterke verlangen om een baby vast te houden om zo het gewicht van het kind te kunnen voelen.

Lees ook  P*rnoster nu dakloos in vieze tunnels Las Vegas

Ondertussen had ook een Australische poppenverzamelaar de video van Taylor over haar miskraam gezien en was er diep door geraakt.

Ze schreef Taylor een bericht met een bijzonder aanbod. Ze wilde haar een pop geven die er helemaal zou uitzien als Jaxx.

Pas na enkele maanden had Taylor het bericht opgemerkt, maar het verlies van haar zoon woog nog altijd erg zwaar. Ze nam het aanbod van de poppenverzamelaar aan en stuurde haar een foto van haar overleden zoon.

Na enige tijd ontving Taylor de pop die er precies uitzag als haar dode zoon Jaxx. Tot tranen toe geroerd opende ze het pakje. Voor de Canadese vrouw is dit geschenk een belangrijk hulpmiddel dat haar lijden verzacht.

Lees ook  Doe de psychologie test: Kies 2 van deze boomklimmers en kom meer over jezelf te weten!!

“De pop vervangt mijn zoon natuurlijk niet. Het is gewoon een pop. Maar zijn gewicht heeft een groot therapeutisch effect op me”, verklaarde ze.

“Soms ga ik de kinderkamer binnen, gewoon om de pop even vast te houden. Ik loop met hem door de kamer en kijk naar de spulletjes van mijn zoon. Dat maakt me gelukkig en geeft me een gelaten gevoel”, vertelt Taylor.

Ook al vinden sommige mensen deze levensechte poppen schokkend, betekent het voor Taylor een grote hulp.

Ondertussen is de jonge vrouw opnieuw zwanger en in verwachting van een dochtertje. Hopelijk loopt alles goed zodat ze dit vreselijke hoofdstuk in haar leven kan afsluiten.

Wat vind jij van het rouwproces van deze vrouw? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit met je vrienden!

Rouwende vader bezoekt 13 jaar lang stiekem de plek waar zoon om het leven kwam. Dan vindt hij een briefje.

Mama deelt het ongelofelijk moment waarop baby zichzelf van verdrinkingsdood redt.