in

Rouwende vader bezoekt 13 jaar lang stiekem de plek waar zoon om het leven kwam. Dan vindt hij een briefje.

Het is altijd een akelig zicht: gedenkplaatsen langs de kant van de weg om slachtoffers van verkeersongelukken te herinneren.

Het komt vaak voor dat familieleden een gedenkplaats maken op de plaats waar een familielid om het leven kwam. Het ene gedenkteken is al uitgebreider dan de andere. Vaak worden er bloemen en pluchen dieren achtergelaten.

Langs een straat in Richmond in California bevond zich ook zo’n gedenkplaats. Het land waar het gedenkteken geplaatst werd, bevond zich op de eigendom van het energiebedrijf Chevron.

De gedenkplek was er al 13 jaar en werd altijd mooi onderhouden. Alle voorbijgangers wisten dat er bloemen werden neergelegd, maar niemand wist precies waarom. Dat bleef zo totdat er in 2016 werkzaamheden op het terrein uitgevoerd werden.

Lees ook  Grote groep bruiloft stoet meppen inwoners in dit Dorpje kort en klein:

Chevron wilde de gedenkplek echter niet zomaar verwijderen. Het bedrijf begreep dat iemand een heel sterke emotionele band met de plaats had. De energiereus was zelfs zo attent om een briefje achter te laten met de vraag om contact op te nemen.

De persoon die het briefje vond was Ray Olson. Ray had de gedenkplaats gemaakt als herinnering aan zijn zoon die op die plaats in 2003 in een verkeersongeval om het leven kwam.

Olson vreesde echter dat het bedrijf de gedenkplaats zou verwijderen als ze zouden weten dat hij het was. Om die reden bezocht hij de gedenkplek 13 jaar lang uitsluitend ’s nachts. De man wist dat het moment ooit zou aanbreken waarop men de gedenkplaats van zijn zoon zou verwijderen.

Lees ook  Dit doodgewone keukenapparaat ontplofte en doodde bijna haar hele familie. Jij kunt de volgende zijn. Waarschuwing!

Maar de reactie van het bedrijf was heel anders …

In plaats van het gedenkteken te verwijderen, besloten ze om een nieuw gedenkteken ter herinnering aan zijn zoon te plaatsen. Ze waren zelfs zo attent om er een bankje te installeren voor Ray.

“We zeiden hem: Dit is jouw plekje, Ray. Je hoeft niet meer in het holst van de nacht te komen”, verklaarde Joe Lorenz aan NBC.

Wauw! DEEL dit bericht als ook jij respect hebt voor de medelevende beslissing van zo’n groot bedrijf!

Christina woog 321 kilo – nu wordt haar transformatie gevierd als de meest indrukwekkende ooit

Rouwende moeder laat identieke pop maken van haar doodgeboren zoon.