in

Roxeanne Hazes openhartig over miskraam: ‘Onze wereld stortte in’

Blijdschap veranderde in verdriet. Roxeanne Hazes en haar vriend Erik Zwennes prijzen zich gelukkig met een gezonde zoon.

De tortelduifjes werden in juli de trotse ouders van zoontje Fender Andrew Zwennes. Helaas heeft de brunette ook een zware periode gekend, voordat ze zwanger raakte van Fender.

Zo deelde Roxeanne dat ze een miskraam heeft gehad, in VIVA Mama spreekt ze openhartig over de miskraam. In VIVA Mama doet ze een boekje open over de zware periode.

Twee streepjes
In haar allereerste column voor VIVA Mama deelt de 26-jarige zangeres meer over de zware periode die ze heeft gekend.

“Ik was zo blij toen ik begin 2017 twee streepjes op mijn test zag”, begint Roxeanne haar column.

Lees ook  Politie Rotterdam doet opmerkelijke vondst in 20 meter lange uitgegraven tunnel:

De zangeres kon haar geluk niet op en besloot op een feestelijke manier aan haar partner te vertellen dat ze in verwachting was.

Ze versierde het huis met ballonnen en slingers en ze had een rompertje gekocht waarop de tekst ‘hello daddy’ stond. “Eriks reactie was precies zoals ik me voorstelde: huilend, net als ik.”

‘Onze wereld stortte in”
Roxeanne kreeg na een paar weken erge steken in haar buik. “Ik was alleen en een crew van Eigen Huis & Tuin stond voor de deur voor een tuin make-over.

Huilend belde ik de buurvrouw: ‘Wil je ze wegsturen? Ik kan niet van de bank af komen”, vervolgt ze.

Lees ook  S*ksvideo levert Patricia Paay volgend drama op

Roxeanne haast zich naar het ziekenhuis en bij de eerste hulp hoopt ze dat alles in orde is met het kindje, maar helaas mocht dat niet zo zijn. “Onze wereld stortte in.”

Pijn
Roxeanne had daarna dagenlang wee-krampen en ze beleefde nachten vol pijn en verdriet. “Ik zie Erik nog met zijn handschoenen de wc doorzoeken. Op dat moment besefte ik: wat heb ik een fijne man.”

Eind 2017 sprak Roxeanne met magazine Glamour en vertelde ze over haar kinderwens en miskraam. “Stress is niet bevorderlijk, dat weet ik inmiddels.

Het is al eens misgegaan bij ons, dat heeft veel impact gehad”, vertelde ze destijds. De nieuwe VIVA Mama ligt nu in de schappen.

Frans en Mariska Bauer delen verdrietig nieuws

André Hazes doet opmerkelijke onthulling over zijn leven voor Monique