in

Rugpijn? Deze Japanse techniek wordt steeds populairder en kost je maar 5 minuten!

De afgelopen 10 jaar heeft de bekende Japanse dokter Toshiki Fukutsudzi gewerkt aan een methode om een slechte houding tegen te gaan.

In haar thuisland is ze enorm populair nadat ze haar boek over het verbeteren van je houding had uitgegeven. Hierin deelt ze niet alleen technieken om een betere houding te krijgen, ze pakt ook slechte ruggen aan en het verbeteren van de spieren in de rug en buik.

De oefeningen rekken en strekken de rug en buikspieren en maken je rug en bekken weer soepel. Dit boek is al meer dan 6 miljoen keer verkocht! In Europa en Amerika worden haar rugoefeningen steeds populairder!

Ik ben zelf altijd een beetje sceptisch en voorzichtig wanneer ik dit soort nieuwe technieken voorbij zie komen. Vaak neem ik dit soort dingen met een korreltje zout. Deze methode heeft echter zoveel enthousiaste gebruikers en is zo populair dat het geen kwaad kan het eens te proberen.

Lees ook  Goed verstopt: Niemand vindt de hond op deze foto: kan jij hem wel vinden?

Voor ernstige rugklachten zou ik altijd een arts raadplegen en niet zelf iets proberen! Omdat deze oefening maar 5 minuten duurt en ik geen ernstige rugproblemen heb geef ik het een kans.

Dit is wat je moet doen. Rol een handdoek op tot een dikke en stabiele “worst”. Tape de handdoek voor de stevigheid in deze vorm vast met wat stukjes tape.

Ga op je rug liggen op een platte, harde ondergrond. Je bed of een kussen is dus niet goed! Plaats de handdoek ter hoogte van je navel onder je rug.

Lees ook  De jury denkt dat de vrouw gek is. Wanneer ze begint te zingen, vallen de monden open van verbazing!-

Zorg dat je voeten even ver van elkaar liggen als je schouders en draai je tenen naar elkaar toe in een V. Strek je armen boven je hoofd en draai je handpalmen naar de vloer zodat je pinken elkaar aanraken.

Lig 5 minuten in deze positie. Krijg je pijn in je rug stop dan direct met de oefening. Herhaal deze oefening iedere dag voor sterkte buikspieren en een goede houding.

Heb je dit geprobeerd en ben je enthousiast? Deel dit dan met je vrienden op Facebook!

Last van ouderdomsvlekken? DIT moet je erover weten. Gevaarlijk of niet? Iedereen moet dit bericht DELEN!

Elke dag smeert zij Aloe Vera op haar gezicht. Het resultaat na 7 dagen? Je gelooft je ogen niet!