Samantha “Barbie” neemt moeilijke beslissing

Samantha Neemt voorlopig afscheid van Den haag. Ze heeft naar verluidt het wijze besluit genomen om hulp te gaan zoeken en zal binnenkort haar koffers pakken om naar Schotland te vertrekken.

Samantha deed vorige week voor de derde keer een zelfmoordpoging, naar onder invloed van drugs. Michael liet eerder weten dat Samantha het aanbod om in Zuid-Afrika af te kicken had afgeslagen. Toch lijkt ze nu alsnog de beslissing te hebben genomen om hulp te gaan zoeken. Mede dankzij vriend Jeffrey Lake.

“Omdat ik haar echt steun wil bieden, heb ik gewoon de stoute schoenen aangetrokken. Ik heb zelf bedrijven gebeld en ze stonden eigenlijk gelijk paraat om mij te helpen. Het is echt voor mensen die zowel problemen hebben met verslavingen, maar ook depressies.”

LEES OOK!  Astrid voedt drie kuikentjes thuis op: “Maar nadien gooi ik ze op de barbecue”

Jeffrey zich grote zorgen en volgens hem is de zogenaamde harde schijf van Samantha ontploft. “Het heeft te maken met opkroppen van alles wat ze heeft meegemaakt in al die jaren. Nu staat ze er wel echt achter. Ze heeft gezegd: ‘Dit wil ik, dit moet gewoon’. Daar is ze ook zeer dankbaar voor”, aldus Jeffrey.