in

Samantha reageert eindelijk op haar zelfmoordpoging: “Mijn bekken is gebroken”

Woensdag werd al eerder bekend gemaakt dat Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, opnieuw een zelfmoordpoging zou hebben gedaan.

Zo zou ze van haar eigen balkon zijn gesprongen. Na een aantal dagen geeft ze eindelijk een reactie op Social Media.

Ze vertelt op Instagram: “Goedemorgen, ik wil graag iedereen laten weten dat het eindelijk wat beter met me gaat. Mijn bekken is gebroken, mijn pols is ook gebroken.

Helaas heeft iedereen een oordeel over mij. Dat mag, maar niemand weet wat ik nu mee maak in mijn leven.

Lees ook  Meisje met epilepsie staat dicht bij genezing “nadat ze 3.000 avocado’s at.”

Ik heb ontzettend veel verdriet en pijn. Mijn kinderen mag ik niet vaak meer in en ook dingen uit het verleden blijven me achterna zitten.”

Samantha vertelt dat ze continu moest vechten tegen al de roddels die rondgingen in de media, maar ze wil absoluut niet als zielig gevonden worden.

Samantha vervolgt: “De media maakt me helemaal kapot. Ik wil hier niet de zielige persoon uithangen maar oordeel niet over mij als je er niets van af weet. Verder wil ik iedereen bedanken voor de steun.

Lees ook  Automobiliste (23) overleden na ongeluk door lachgas in Tilburg

Barbie
Samantha trok vorig jaar in Augustus naar een afkickkliniek en kwam als een beter persoon terug. “de persoon Barbie heb ik daar achter gelaten.”

vertelt ze aan Story. Toch lijkt het alsof ze de laatste tijd een beetje terugvalt in haar oude patroon. Iedereen blijft haar als Barbie zien en ook haar haar heeft ze opnieuw blond geverfd.

Slapen met een ventilator op je kamer kan schadelijk zijn voor je gezondheid.

Doe de psychologie test: Kies 2 van deze boomklimmers en kom meer over jezelf te weten!!