in

Schokkende video laat zien hoe een paard neervalt van de hitte door het voorttrekken van toeristen

Deze video werd op 22 juni in Charleston, South Carolina, door een dierenactivist gemaakt.

Twee mensen haastten zich om het arme schepsel te helpen door het los te maken van het rijtuig en het te helpen drinken.

Net als veel gebeurd in Europa, ervaart de VS op het moment ook temperaturen ver boven de 30C. De temperaturen in dit deel van de Verenigde Staten liggen ver boven de 30 graden, wat normaliter te warm is voor een paard – of voor iemand anders – om lichamelijk aftakelend werk te doen.

Het beeldmateriaal werd gedeeld door Julie Marie Cappello en toont leden van het publiek, evenals brandweerlieden van de brandweer van Charleston die zich haasten om het getroffen paard te helpen.

  Slachtoffer dodelijk ongeluk A30 bij Barneveld is man (49) uit Nijkerk

Als het paard hulp krijgt om uit het rijtuig te komen, stappen de passagiers die erin zitten eruit. Een lid van de verzamelde menigte is te horen terwijl hij schreeuwt: “Neem een ​​auto, neem een ​​verdomde auto.”

De video eindigt met mensen die het paard proberen te troosten door te aaien en te aaien. Ze krijgen te horen dat dit niet helpt, omdat het paard ruimte nodig heeft om af te koelen.

Naarmate de video eindigt, is het paard nog steeds buiten bewustzijn en proberen mensen het nog steeds uit het rijtuig te bevrijden.

De video is meer dan 70.000 keer bekeken en ontving enkele duizenden reacties. De meesten van hen zijn het erover eens dat het paard niet had moeten werken en hun hoop uitspreken dat het goed is gekomen.

  Man test uit of zijn vriendin vreemd gaat met een personal trainer

De koerier exploitant klaagt over smaad, laster en samenzwering, evenals een overtreding van de Animal Enterprise Terrorism Act, een federale wet die voorkomt dat mensen interfereren met dierlijke bedrijven zoals de Charleston paardenkoetsen.

De rechtszaak beweert dat de groepen “sociale media gebruikten om een ​​vijandig beeld te creëren, ontworpen om de managers en werknemers van de aanklager te intimideren, haar bedrijf te ruïneren en anderen aan te moedigen om fysieke acties te ondernemen tegen de managers en werknemers van dit bedrijf voor paarden koetsen.

Motorrijder ontsnapt aan de dood nadat wilde tijger hem achtervolgt. Bizarre beelden!

Vrouw overleeft nadat haar ‘hoofd explodeerde’ toen ze televisie aan het kijken was.