in ,

Ze scholden hem uit voor “dikke koe”. 4 jaar later staan ze allemaal met hun mond vol tanden!

De Ier Michael Sullivan is 19 jaar oud en zolang hij zich kan herinneren was hij altijd dik. Al als kind woog hij veel meer dan zijn vrienden. Met de kilo’s verloor hij ook meer en meer vrienden. Toen hij volwassen werd, besefte hij plotseling iets: eten was de enige echte vriend die hij in zijn leven had.

De jongen had het op school steeds moeilijker. Toen Michael de alarmerende 170 kilo woog, begonnen zijn klasgenoten hem zwaar te beledigen en slingerden ze dingen als “vette koe” naar zijn hoofd. Op de universiteit werd alles een beetje eenvoudiger voor Michael: hij maakte vrienden, maar algauw merkte hij dat hij voor hen en voor de meisjes gewoon die “gezellige dikkerd” was. Op dat moment nam hij een beslissing.

Lees ook  De vrouw ziet de 2-jarige langzaam op zich toe huppelen. Als de voetgangers DIT zien, komen ze niet meer bij van het lachen.

Michael koos een verkeerde en gevaarlijke weg: hij stopte met eten totdat hij nog vel over been was. Michael had een eetstoornis ontwikkeld, een ziekte die valen associëren met jonge meisjes. Dit treft echter ook jonge jongens die in de spiegel zien en zichzelf te dik vinden, hoewel ze in realiteit compleet ondervoed zijn.

Dus nam Michael een andere beslissing. Hij begon gezond te eten en deed regelmatig aan sport. Vanaf dat moment zou de jongere niet meer ophouden. Hij begon dagelijks te trainen en gezond te eten. En algauw volgden de resultaten. De jongen die eens zwaarlijvig was, begon spiermassa te winnen en dankzij zijn jonge leeftijd bleef zijn huid eveneens intact. Voor de eerste keer in zijn leven voelde hij zich gezond.

Lees ook  Doorbraak in oude zedenzaak: verdachte (61) opgepakt voor misbruik 8-jarig meisje

Dankzij zijn vooruitgang geeft hij iedereen die hem vroeger uitlachte het nakijken: Michael is nu fitnessmodel! Vandaag verdient hij de kost met modellenwerk en laat trots zijn strak en gespierd lichaam zien. Dit had niemand verwacht!

Echt indrukwekkend wat je met een beetje doorzettingsvermogen kunt bereiken. Als ook jij onder de indruk bent van zijn verhaal DEEL dit bericht dan met iedereen die je kent!

Deze vrouw voedert haar eigen partner 12 keer per dag met haar eigen moedermelk. Wat ze daarvoor opgegeven heeft, is absurd.

NATIONALE WAARSCHUWING: Nep belastingdienst belt rond over aanmaningen en onbetaalde rekeningen!