in

Schoolmeisjes (14) met moordplannen opgepakt

In de Amerikaanse staat Florida zijn twee scholieren van 14 opgepakt nadat een docent een uitgewerkt plan had gevonden waarin stond dat ze negen mensen om het leven wilden brengen.

De meisjes deden in het plan uit de doeken hoe ze aan vuurwapens dachten te komen en zich van de lichamen wilden ontdoen. Ze zitten voorlopig vast op verdenking van het beramen van negen moorden en drie ontvoeringen.

Lees ook  Meisje vriest dood nadat ze door waardeloze vader bij min 7 werd buitengesloten.

Hysterisch
Ze reageerden volgens de docent ‘hysterisch’ toen het plan werd ontdekt, schrijft de Britse omroep BBC. Eén van hen zou gezegd hebben:

“Als ze erachter komen, zeg ik gewoon dat het een grap is.” Op de map met de plannen stond: ‘Privé-informatie, niet openen, Project 11/9’.

Er werd gedetailleerd in beschreven hoe ze de moorden wilden uitvoeren. Ze wilden hun slachtoffers daarna verbranden en de resten begraven.

Lees ook  Lena van Ex on the Beach steelt hart van deze bekende rapper.

Ook stond erin welke kleding ze wilden dragen en namen ze zichzelf voor op hun nagels en haren te letten om te voorkomen dat er sporen zouden achterblijven.

Geen grappen
Een politiewoordvoerder zegt dat het niet uitmaakt of ze de plannen serieus wilden uitvoeren of niet. “Dit is niet iets waar je grappen over maakt. Het ombrengen van mensen is niet iets waar je lollig over doet.”

Dit gebeurt er met de niet-verkochte paaseitjes

Vrouw (35) overlijdt aan kanker en schrijft eigen overlijdensbericht: „Het leven was goed!”