in

Man vindt baby in zak, vlak voor vuilniswagen afval zou komen ophalen

Waarschuwing: De onderstaande video bevat heftig beeldmateriaal niet geschikt voor gevoelige kijkers.

In Zuid-Afrika kon op het nippertje een verschrikkelijke tragedie vermeden worden. Een schroothandelaar vond langs de kant van de weg een zak met een baby erin. Het kindje werd aangetroffen enkele ogenblikken voor de vuilniswagen in KwaZulu-Natal het afval zou komen ophalen.

De schroothandelaar had gehoord hoe er gehuil uit de zak kwam en belde meteen de hulpdiensten. De hulpverleners troffen de baby aan die in een spijkerbroek gewikkeld was. De baby werd meteen overgebracht naar een lokaal ziekenhuis en bleek het ondanks de omstandigheden relatief goed te maken.

Lees ook  Atletiekunie over nieuwe drugszaak: ‘Aanhouding Roelf B. te bizar voor woorden’

Na speurwerk in de omgeving bekende een vrouw, die enkele honderden meters verderop woonde, dat zij de moeder was. Ze had de zwangerschap naar eigen zeggen de hele tijd geheim kunnen houden. De moeder, die ook nog een negenjarige dochter en elfjarige zoon heeft, werd gearresteerd op verdenking van poging moord.

Lees ook  Man pakt minderjarig meisje ruw aan in flat

Bij de hulporganisatie waar het kindje momenteel verblijft, regent het momenteel verzoeken van mensen die de baby willen adopteren.

BEKIJK DE HEFTIGE BEELDEN HIERONDER EN DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ ZO DANKBAAR BENT DAT DIT KINDJE GERED WERD!

‘Is Robbert Boekema de minnaar die Wendy’s huwelijk sloopt?’

Stoffelijke resten in koffer aangetroffen in Amsterdam