in

Bedrog in ‘Love Island’: Remco had al die tijd een vriendin in Nederland

Kregen jullie de afgelopen weken ook bad vibes bij Remco? Op Twitter gaat het al een tijdje los in de comments. Want, is hij wel oprecht? Er gaat nu wel een hele heftige roddel rond.

Namelijk, Remco zou al een vriendinnetje in Nederland hebben?! Vanavond gaan presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst de confrontatie aan.

‘Love Island-Remco heeft al een vriendin thuis’
OMG! De aflevering van vanavond wordt extreem spannend. Holly Mae Brood en Viktor Verhulst confronteren Remco namelijk met de roddel die in Nederland rond gaat.

Hij zou thuis al een vriendinnetje hebben. Wow! Wat een sensatie en dat net voordat de finaleweek begint.

Holly Mae begint vanavond het gesprek en zegt: ”zoals jullie weten draait Love Island om het vinden van liefdeskoppels en staat alles in het teken van ware liefde.

Lees ook  Grap van de dag: Werknemer zet zijn baas voor schut.

Wie niet op zoek is naar liefde heeft hier dan ook niks te zoeken.” Remco zit op dat moment heel chill op de bank met zijn arm om Imen heen.

Deze haalt hij meteen van haar af als Viktor verder praat. ”Remco, afgelopen dagen deden nogal wat berichten de ronde op social media dat jij je hart al hebt verloren aan iemand in Nederland.

Kun je dat aan ons uitleggen?” Dit is toch té spannend? Want, hoe zal dit gaan aflopen? Deze aflevering moet je zeker checken dus. Hieronder kun je alvast in de mood komen met een kleine preview voor vanavond.


De Love Island villa moet het al een tijdje doen zonder babe Lisa. Gelukkig was haar exit een tot ziens en geen vaarwel, want Lisa is super actief op Instagram.

Lees ook  Elektricien legt bedrading in bestelwagen aan om dieven een schok van 1000 volt te geven

Yes! Daar deelde ze hele juicy details in haar story… Hier kun je er alles over lezen. Trust us. Deze juice wil je niet missen.

‘Ik ben acht maanden zwanger en mijn man wil dat we in een camper gaan wonen’

Ibrahim nam 75 lachgasballonnen per dag en leeft nu elke dag met pijn