in

Shocking: Temptation Island-verleiders Chloé en Joshua hadden vlak na Temptation een relatie

Spoiler: waar verleider Chloé in aflevering 13 aangeeft dat ze toch wel heel érg serieus is met Kevin, is hij niet degene waar ze Temptation Island mee verlaat. In Goedele on Top laat de twintigjarige weten dat ze na het programma geen relatie had met Kevin, maar met verleider Joshua. Wait, what? Het hele gesprek kun je op VIJF.be bekijken.

De cirkel is rond
Aan Goedele geeft de verleider toe dat ze de laatste avond in Thailand het bed heeft gedeeld met Joshua, terwijl ze net daarvoor nog helemaal gelukkig was met Kevin. “Ik weet niet hoe dat gebeurd is,” vertelt Chloé. “Het is echt raar, want ik ging sowieso nog afspreken met Kevin. Hij vond het ook echt pijnlijk. En Megan ook. De cirkel is rond.”

Wat Megan niet kon, doet Chloé wel even
Niet zo gek dat Megan het niet kon waarderen: Chloé heeft het voor elkaar gekregen om twee van haar mannen te veroveren op het eiland. “Ze heeft zelfs nog zitten huilen in het vliegtuig terug naar België. Het is niet bij die ene keer gebleven. Ik heb een relatie gehad met Joshua, tot december ofzo,” vertelt de verleider.

Lees ook  Vader mis handelt dochtertje (3) aan boord van vliegtuig

Wat Megan niet lukte, kreeg Chloé dus wel voor elkaar. Ze geeft aan Goedele enkele tips om een man te verleiden en bij je te houden. Megan take notes. ‘Lekker eten, want liefde gaat door de maag’, vertelt Chloé. ‘Én goeie sex en grappig zijn.’

“Geen s*ks op televisie”: mission failed
Ook doet Chloé een boekje open over haar seks op televisie. Van haar deelname heeft ze geen spijt, maar van de s*xscène wel. “Dat is niet zo respectvol tegenover onze moeders,” legt Chloé uit. ‘Maarja, iedereen heeft s*x he. We zijn niet uit een bloemkool gekomen,’ voegt ze toe.

Niet klaargekomen
Ook schijnt er geen happy end te zijn geweest voor Kevin die avond. Zo vertelt Chloé: “Hij is niet klaargekomen. We zijn gestopt, want ik dacht plots ‘wat zijn we hier aan het doen voor de camera?” Vandaar dus ook Kevin zijn uitspraak ‘sorry mama’.

Lees ook  Waarschuwing na dood van vijf honden: laat ze niet zwemmen in stilstaand water

Dat is pech, pet weg
Waarom de twee de volgende avond dan nogmaals s*x hadden? “We hingen die ochtend een pet voor de camera en na het laatste feestje had ik enorm veel gedronken en dacht ik dat die pet er nog steeds hing”, legt Chloé uit.

Geen garnaaltje
De roddel over Kevin’s ‘garnaaltje’ helpt Chloé uit de wereld. “Natuurlijk gaat Megan nu zulke dingen zeggen’, vertelt ze. ‘Het is helemaal niet zo. Ik had niks te klagen en dan moet je weten dat ik normaal op zwarte mannen val. Once you go black, you go Kevin,’ grapt de verleider. Op de vraag of Kevin eigenlijk een goede minnaar is, kan ze echter niet overtuigend ‘ja’ antwoorden. Dat belooft wat…

Bloedmooie vrouw wordt tijdens de nacht van haar huwelijksverjaardag alleen wakker – De verklaring van haar echtgenoot is onbetaalbaar!

Slecht nieuws voor Gordon en Estelle. Heel veel sterkte!