in

Sinds twee jaar vermiste Marvin (15) gevonden in kast tijdens huiszoeking bij man die kinderp*rno bezit

De Duitse politie heeft een 15-jarige jongen aangetroffen tijdens een huiszoeking bij een man die verdacht wordt van het bezit van kinderp*rno. De jongen zat verstopt in een kast en was meer dan twee jaar vermist.

Marvin (15) uit Duisburg werd sinds 11 juni 2017 vermist. De tiener werd gevonden in een woning in Recklinghausen en zou destijds zijn weggelopen bij een woongroep in het naburige Oer-Erkenschwick, vlak bij Dortmund

Volgens de politie ziet het er niet naar uit dat de jongen tegen zijn wil werd vastgehouden. “Er zijn aanwijzingen dat hij zich daar al lange tijd vrijwillig heeft opgehouden”, zegt een politiewoordvoerder.

Lees ook  21-jarige droomt ervan om als eerste ter wereld de liefde met 100.000 mannen te bedrijven

Er zijn bij de jongen geen externe verwondingen geconstateerd. Het is op dit moment onduidelijk hoe lang Marvin verbleef in het appartement en wat hij de afgelopen twee jaar heeft meegemaakt.

De 44-jarige bewoner is aangehouden. Tijdens de doorzoeking was ook een 77-jarige man in de woning aanwezig, die inmiddels weer is vrijgelaten.

Vermoedelijk gaat het om de vader van de verdachte, die daar ook zou wonen. Een speurhond doorzocht het pand. De politie nam verschillende apparaten en gegevensdragers in beslag.

“De inhoud op de gegevensdragers moet zo snel mogelijk worden bekeken om opheldering te krijgen over de vraag of de jongen mogelijk het slachtoffer is geweest van criminele handelingen”, zei Andreas Wilming-Weber, perswoordvoerder van de politie van Recklinghausen aan de krant Der Westen.

Lees ook  Deze mobiele telefooncamera filmde op een namiddag iets vreselijk. BELACHELIJK!

Een buurman die in een appartement aan de overkant woont, verklaarde aan Bild dat hij zich amper kan voorstellen dat op het adres een jongen woonde.

Met dit nieuws eindigde voor moeder Manuela een twee jaar durende doodsangst. Vanochtend ontving zij het bericht van de politie. “Ik ben dolblij dat mijn zoon leeft”, vertelt ze tegen Bild.

Emilie (20) sterft bij zwaar ongeval met vier inzittenden, chauffeur (23) was dronken

’Levensgevaarlijke zelfgeknutselde’ vuurwerkbommen ontmanteld