in

Single vader adopteert 13-jarig meisje met down syndroom die 20 keer werd afgewezen

Oktober was de bewustmakingsmaand van het syndroom van Down en om het bewustzijn hierover te vergroten willen we je een verhaal vertellen over ware liefde.

Ze is een klein meisje met het syndroom van Down, een brutale persoonlijkheid en een aanstekelijke glimlach. Hij is een 40-jarige alleenstaande, homoseksuele man. En hun band is heel bijzonder en onbreekbaar.

Wij bij Dagelijkse videos vonden dit verhaal absoluut mooi en kunnen niet wachten om onze lezers over Luca en Alba te vertellen.

Het leven voor Alba kende een heel moeilijke start, haar jonge moeder wees haar af zodra ze zag dat haar dochter met een speciale medische aandoening werd geboren. En dit was slechts de eerste afwijzing van velen. In Italië willen veel gezinnen kinderen adopteren maar weinig mensen zouden overwegen een kind met speciale behoeften te nemen.

Toen Alba pas 13 dagen oud was hadden 20 potentiële families al ‘nee’ gezegd om haar te adopteren totdat de juiste persoon op het toneel verscheen en sindsdien veranderde het leven voor beiden voor altijd.

Lees ook  Gesloopt door corona, deze mensen hebben al maanden zware klachten

Luca Trapanese wilde altijd vader worden. Maar de wet in Italië was zeer conservatief en tot 2017 was adoptie voor alleenstaande ouders niet mogelijk. Zelfs toen het wettelijk mogelijk werd was het nog steeds niet gemakkelijk.

Omdat Luca de beslissing had genomen om een ​​kind te adopteren wist hij dat hij wilde zorgen voor iemand met een ernstige ziekte, een ernstige handicap of gedragsproblemen. Toen hij een tiener was kreeg zijn beste vriend de diagnose terminale kanker en bleef Luca tot het einde bij hem. Hij zag en voelde alle pijn, wanhoop en angst en wist dat hij zijn leven wilde doorbrengen met het helpen van degenen die het nodig hebben.

Sindsdien bood hij vrijwilligerswerk aan in een plaatselijke kerk om mensen met kritieke ziekten en handicaps te helpen. En toen hij de kans kreeg om een ​​kind met het downsyndroom te adopteren was hij niet bang want hij wist dat hij er klaar voor was en dat hij goed kon zorgen voor een kind met speciale behoeften.

Lees ook  Vermoorde Tob Cohen morgen begraven, verdachte weduwe mag erbij zijn

Toen hij het telefoontje kreeg kon hij niet snel genoeg naar het ziekenhuis. Daar vond hij de kleine prinses in een kleine wieg en hij voelde meteen die speciale band die alleen een ouder en kind kunnen hebben en onmiddellijk voelde hij dat zij zijn dochter was.

Alba is nu 18 maanden oud en ze ziet er zo gelukkig uit als hoe alleen een zeer geliefd persoon kan zijn. En haar vader, Luca, ook. Het lijkt er echt op dat beiden, Luca en Alba, elkaar nodig hadden en in dit verhaal heeft iedereen de grootste prijs, liefde en familie gewonnen.

Vandaag heeft Alba een liefhebbende familie, vrienden, ooms, grootouders en een vader die allemaal van haar houden tot de maan en terug en haar die liefde elke dag geven om haar te helpen groeien. En we zijn zo blij voor beiden.

Wat vind jij van dit verhaal? Wat zou je Luca en Alba en andere families zoals zij vertellen, als je de kans had? Vertel het ons in de commentaarsectie hieronder.

Onderzoek toont aan: Vóór 10 uur ’s ochtends beginnen met werken is slecht voor je

Vrouw ziet er mooier uit dan ooit tevoren nadat ze besloot haar grijze haar te omarmen