in

Sis van Rossem: verveelde mij kapot bij Jinek

Naast Maarten van Rossem worden ook zijn broer en zus steeds bekender in Nederland. Dat heeft voornamelijk te maken met de tv-serie Hier zijn de Van Rossems. Zus Sis blijkt echter geen fan van de televisiewereld.

Verschrikkelijk slecht
Ook van hun eigen programma was ze in het begin bepaald geen fan, zo geeft ze toe in gesprek met De Telegraaf.

„Het programma is steeds beter geworden. In het begin was het zo verschrikkelijk slecht dat ik regelmatig overwoog ermee te stoppen.”

„Ik vond het een soort VVV-programma en dacht: hoor eens even, hier leen ik me niet voor”, vervolgt Van Rossem.

„Je wil niet weten hoeveel woedende mails ik naar de hoge tv-bazen heb gestuurd.

Lees ook  Jongen niet blij met tongzoen Gerard Joling.

Nu heeft de montage veel meer oog voor geestige dingen. En in het begin kreeg Maarten de meeste tijd. Het is heel aangenaam dat het nu veel eerlijker is verdeeld.”

Eva Jinek
Verder schuift ze niet graag aan bij programma’s als die van Eva Jinek. Haar broers zaten daar onlangs wel aan tafel terwijl zij bewust wegbleef, omdat er aan tafel een kind zat dat zich verleidelijk liet fotograferen.

„Ik heb veel positieve reacties gekregen op mijn beslissing laatst niet bij Jinek aan te schuiven omdat dat kindmodel ook te gast was.”

Maar de kans is groot dat ze anders ook was weggebleven. „Mensen doen alsof het heel wat is om bij die Jinek te mogen komen.

Lees ook  Hij is 65, zij is 12. Kijk nu de reacties van de mensen wanneer ze gaan trouwen.

Nou, ik heb het al een keer gedaan en ik heb me kapot verveeld. Ze hadden ons aan het einde van het programma gezet, als lokkertje.

We zaten maar te zitten aan die tafel. Ik had al bedacht dat ik deze keer een haakwerkje of een boek zou meenemen.”

Aangeleerde flauwekul
En daar blijft het niet bij, wat haar kritiek betreft. „Op tv moet je blijkbaar steeds roepen: Leuk! Enig! En: haha! Dat is aangeleerde flauwekul.

Het leven is ook niet zo vrolijk, toch? Mensen zeggen weleens dat we zo mopperen. Dat vind ik helemaal niet. We benoemen alleen de realiteit.”

Vrouw krijgt boete omdat auto penisvorm achterlaat

Onbegrip om Piet die moeders lichaam bewaarde voor AOW