in

S*ks in Utopia: vrijwillig of onder dwang?

Een avondje s*ks binnen de muren van Utopia heeft bij kijkers van het SBS6-programma tot veel commotie en vooral verontwaardiging geleid. Op beelden was donderdagavond te zien dat inwoners Franny en Timothy – op nadrukkelijk verzoek van laatstgenoemde – de lakens met elkaar deelden, maar fans beweren dat er geen sprake was van wederzijdse instemming.

De 32-jarige Timothy – die door het programma wordt omschreven als ’een echte overlever, een man die zorgt voor brood op de plank, een plank die het vrouwtje daarna mag afwassen’ – wordt door fans op het online platform van Utopia kwalijk genomen dat hij niet wilde luisteren toen Franny hem liet weten geen seks te willen.

Een boze fan laat weten: „Tim, ze is een zwak meisje dat heel bang voor je is en daar heb je letterlijk m*sbruik van gemaakt.” Iemand anders schrijft: „Als een meisje nee zegt, bedoelt ze dat ook. Ze is bang voor deze narcist!”

’Ja, ik wil graag s*ks’
De camera’s van het programma, die 24 uur per dag alle bewegingen van de inwoners registreren, waren donderdagavond getuige van het ’liefdesspel’ tussen de twee. Terwijl Franny en Timothy samen onder de dekens liggen, probeert de hovenier avances te maken. Hij stuurt aan om samen naar de silo (opslagplaats) te gaan, waar ze geen last hebben van ’pottenkijkers’.

Lees ook  Vrijgezel? Gaby Blaaser is in The Bachelorette op zoek naar haar droomman!

Timothy: „Lieve schat…”

Franny: „Wat is er nou?”

Timothy: „We kunnen echt wel voor een avondje.”

Franny: „Nee, schat. Waarom wil je opeens naar de silo?”

Timothy: „Omdat ik wil knuffelen met mijn vriendin.”

Franny: „Je wilt gewoon s*ks. Zeg het nou maar eerlijk, daar gaat het toch gewoon om?”

Timothy: „Ja, ik wil graag s*ks.”

Franny: „Ga gewoon lekker liggen schat, we gaan gewoon lekker slapen.”

Niet veel later is te zien hoe het stel uiteindelijk toch met elkaar de liefde bedrijft.

“Je wilt gewoon s*ks. Zeg het nou maar eerlijk, daar gaat het toch gewoon om?”

Was er sprake van s*ks onder dwang – „Wat die psychopaat de afgelopen nacht weer heeft geflikt bij Franny, dat is bij de beesten af”, aldus een woedende fan – of was de kijker slechts getuige van een kat-en-muisspel, zoals wel vaker in relaties het geval is?

Een woordvoerder van SBS/Utopia geeft uitleg aan De Telegraaf: „De ophef op het platform van Utopia is voor ons aanleiding geweest om de situatie te onderzoeken. Franny en Timothy zijn verloofd. Ze hebben beiden aangegeven dat zij samen gisteren een fijne avond hebben gehad. Voor Utopia is het belangrijk dat er geen grenzen worden overschreden. Hier wordt nauw op toegezien.”

Lees ook  Een zuigzoen is dus véél gevaarlijker dan je denkt

Bang
Niet alleen de kijkers van het programma zetten hun vraagtekens bij de relatie tussen Franny en Timothy, ook de familie van de 25-jarige directiesecretaresse uit Zoeterwoude is van mening dat er iets mis is met de onderlinge verhouding tussen de twee. Met die reden bracht Franny’s moeder een bezoek aan het Utopia-terrein.

Op Franny’s vraag waarom het gezin ’zo verdrietig en boos’ is, antwoordt haar moeder, doelend op het huwelijksaanzoek van Timothy: „Het kwam echt over alsof het zo snel mogelijk toch maar moest gebeuren. Kijk, ik zie dat hij lief voor je is, liefje. Maar we zien ook andere dingen, die jij misschien weer niet ziet. Hoe hij over ons praat. Hij heeft gezegd van: ’Waarom denk je dat dat meisje niet naar huis wil? Waarom ze een depressie heeft? Dat komt door haar ouders’. Ik ben een beetje bang van hem. Je hebt het zelf misschien niet door, Fran, die haast die hij maakt, dat voelt als: ik moet haar hebben.”

Opvallend was dat Franny’s vader niet was meegekomen naar Laren, waar het programma wordt opgenomen. Dat pijnlijke gegeven werd ook opgemerkt door twee mede-inwoners, die tot een gezamenlijke conclusie kwamen: „Haar vader had zijn kop eraf getrokken. Ik begrijp het wel…”

Mysterie ontrafeld: wij weten wie de mol is

‘Nederlandse plofkraker die in Duitsland 790.000 euro roofde opgepakt in Málaga’