in

S*ksvideo levert Patricia Paay volgend drama op

Voor Patricia Paay is de schade door de verspreiding van haar s*ksvideo groter dan alleen haar vertroebelde imago. Lees onder de foto welk drama de glamourdiva nog meer trof…

Toen Patricia Paay in februari 2017 te horen kreeg dat er een plass*ksfilmpje van haar in omloop was, stortte haar wereld in. In de maanden die volgden, trok Patricia zich volledig terug in haar huiselijke omgeving.

Gesteund door haar vierde echtgenoot Robbert Hinfelaar krabbelde ze uiteindelijk voorzichtig uit een diep dal omhoog.

Omdat Patricia van mening was dat haar groot onrecht was aangedaan, daagde ze de verspreiders van het filmpje, nieuwswebsite GeenStijl en het twitteraccount Eendenvanger, voor de rechter en eiste daarbij een schadevergoeding van maar liefst 450.000 euro.

Lees ook  Man vraagt dierenarts om zijn hond in te laten slapen omdat “hij haar niet meer wil”

De rechter oordeelde in juli van dit jaar anders: Patricia had ‘slechts’ recht op een schadevergoeding van 30.000 euro. Met dat bedrag hield Patricia tenminste nog íéts over aan al het leed dat haar was aangedaan, dachten veel mensen.

Ander persoon
Maar niets bleek minder waar, vertelde Patricia onlangs in gezelschap van Story op een Noord-Hollands industrieterrein. ‘Ik heb niets gehad aan die schadevergoeding van 30.000 euro die ik van GeenStijl heb gekregen – mijn advocaat kostte al 45.000 euro,’ aldus Patricia.

Lees ook  Honger? Deze restaurant serveert nu een hotdog van drie kilo

Een snelle rekensom leert dat de verspreiding van de beruchte plass*ksvideo Patricia dus niet alleen haar imago heeft gekost, maar ook nog eens 15.000 euro! Maar dat is niet het enige. Patricia daarover: ‘Mijn spontaniteit is ook weg.

Ik ben qua karakter heel erg veranderd. Ik ben minder adrem en durf geen stoute en ondeugende opmerkingen meer te maken.

Handschoenen aan, sjaal om: het kan komende week gaan vriezen

Rode bultjes op je billen? Zó kom je er vanaf