in

Slachtoffer deelt heftige details: ‘Ik had een vrij partij met Kaj van der Ree!’

Kaj van der Ree lijkt niet alleen via de webcam s*ksueel wangedrag te hebben vertoond. Een meisje, destijds 17 jaar oud, vertelt exclusief aan Shownieuws dat zij ook fysiek contact heeft gehad met Kaj…

Het meisje (naam bekend bij redactie) vertelt anoniem hoe Kaj haar meerdere malen op manipulatieve wijze tot s*ksueel contact dwong.

Kaj zocht al contact met het meisje toen zij 14 jaar was. Enkele jaren later kwam het tot een ontmoeting.

”Hij nam mij mee naar een event. Op dit event werd me meerdere keren gevraagd of ik met hem naar de wc wilde gaan. Dit praatte ik ongemakkelijk van me af.”

”Ik kwam bij hem thuis over de vloer, ik ben daar 3 of 4 keer geweest,” doet ze uit de doeken. ”De eerste keer was redelijk normaal, maar voelde me nog steeds ongemakkelijk.

Ik weet niet meer hoe dit precies tot stand was gekomen, maar het is gebeurd. Hij wilde die dag eigenlijk met me naar bed, maar ik was ongesteld.

Voor ons volgende afspraakje had hij me dan ook via Whatsapp gestuurd dat ik er dit keer niet vanaf kwam met een ‘ongesteldheid-smoesje’.”

Lees ook  McDonalds komt met een ware “Horrordrive”

”Hij manipuleerde mij het bad in, ook al had ik weer gezegd dat ik er niet comfortabel mee was,” vervolgt ze haar heftige verhaal. ”Hij zoende en betaste me in bad.

Toen hij de badkamer uitging om kleding te pakken, ben ik snel uit bad gestapt om me af te drogen en aan te kleden. Toen hij terug kwam trok hij de handdoek uit mijn handen en zei:

‘Je bent toch niet onzeker?’ Zijn slaapkamer was verbonden aan de badkamer. Hij trok me de slaapkamer in. Het was duidelijk dat ik totaal niet op mijn gemak was. Hier hebben we kort een vrij partij gehad.”

”Hierna was het contact verbroken. Pas later weer – eind 2018 en 2019 – stuurde hij me af en toe een bericht om te vragen hoe t ging, maar er waren geen echte gesprekken meer.”

Ze kan het maar moeilijk een plekje geven. ”Ik was jong, ik was net 17 toen we een vrij partij hebben gehad en hij was toen 26.

Ik keek naar zijn filmpjes al sinds in 12 ben, ik was de hele tijd verward van: waarom ik? Je bent onzeker en je durft geen nee te zeggen, nadat je hem al meerdere keren teleurstelde.

Lees ook  17-jarige droomde er altijd van om zijn hele lichaam zwart te tatoeëren. 10 jaar later gillen kinderen wanneer ze hem zien.

Hij is extreem manipulerend, hij wist beter, maar dit had desondanks nooit mogen gebeuren. Kaj beloofde me ook dingen zoals dagjes weg en dat we een relatie kregen.”

Afgelopen week raakte Kaj van der Ree in opspraak. Op sociale media beweren jonge vrouwen dat ze op minderjarige leeftijd s*ksueel getinte berichten van de vlogger hebben ontvangen.

En dat had grote gevolgen. BNNVARA stopte per direct met Skaj Is The Limit nadat de presentator werd beschuldigd van s*ksueel wangedrag.

Ook 3FM is erg geschrokken van de berichtgeving. “We leven mee met de meiden die de moed hebben gevonden om hun verhaal naar buiten te brengen en wensen ze veel sterkte en kracht toe.”

BNNVARA liet zaterdag weten ook te stoppen met het programma Proefkonijnen. Het Rode Kruis zette Kaj maandag na jaren aan de kant als ambassadeur.

De vlogger raakte vorige week in opspraak nadat meerdere vrouwen zeiden op minderjarige leeftijd s*ksueel getinte berichten van Kaj te hebben ontvangen.

Hij bood zaterdag in een verklaring zijn excuses aan en gaf toe “domme fouten” te hebben gemaakt.

Onderzoek toont aan dat mannen met baarden meer ziektes dragen dan honden

Heb je nog een Furby op zolder liggen? Dan kun je nu waarschijnlijk aardig cashen!