in

Slachtoffer Johan S. vertelt over ver krachting: ‘Ik werd wakker in een badkamer vol bloed’

“Ik ben bang, ik ben boos, ik had geen idee wat er gebeurde tot het te laat was.” Het Bulgaarse slachtoffer van Johan S. doet exclusief bij Hart van Nederland haar gruwelijke verhaal. Ze wil andere vrouwen waarschuwen. “Deze man is gevaarlijk. Deze man is heel gevaarlijk.”

Op de avond van Eerste Kerstdag gaat de vrouw nietsvermoedend met een paar vrienden naar café Memento in Sofia.

“Ik zag hem zitten aan de bar, een knappe man. Hij zag er heel normaal uit. Hij glimlachte naar mij. Ik glimlachte terug.”

Johan S. uit Sassenheim, alias de valiumver krachter, kwam aan het tafeltje naast haar zitten. “We spraken wat met elkaar, hij leek me een aardige man.

Toen mijn vrienden weggingen, koos ik ervoor om mijn drankje op te drinken en misschien nog wat verder met deze charmante man te praten.”

‘Wow, wat een interessante persoon’
“Hij vertelde dat hij van reizen hield. Dat hij een reisbureau had voor rijke mensen. Een leuk gesprek. Ik dacht ‘Wow, wat een interessante persoon.’ Ik had geen idee.”

De vrouw vertrouwde hem, ze vertelde hem over haar gebroken hart. “Hij vertelde hoe hij de kerst alleen doorbracht. Hij stelde voor dat we iets gingen eten.”

“Onderweg zei hij dat hij homo was. Daardoor voelde ik me nog meer op mijn gemak. Ik voelde me fijn met hem. Het was koud buiten dus stelde hij voor dat we bij hem thuis wat pasta zouden eten.”

‘Ik begon me duizelig te voelen’
De vrouw vermoedt niks en gaat met Johan mee. “We begonnen wat te drinken, hij bood me wat shotjes aan.

We dronken, we praten wat en we lachten. Ik begon me wat duizelig te voelen en zei dat het tijd voor mij was om te gaan.”

Lees ook  Een verdrietige dag voor Angela Groothuizen, wij wensen haar sterkte

Dat vindt Johan helemaal niks. Terwijl de vrouw naar de deur loopt, grijpt hij haar bij de keel. “Hij drukte me tegen de muur. Ik had geen idee wat er gebeurde. Het was heel eng.

Ik had het gevoel dat als ik tegenstribbelde, hij me zou vermoorden. Ik voelde me zo bang. Hij wurgde me, steeds harder. Op een gegeven moment verloor ik mijn bewustzijn.”

‘Alles zat onder het bloed’
“Af en toe kwam ik bij, ik wil niet alles vertellen wat er gebeurde. Hij deed verschrikkelijke dingen met me.”

Volgens een medisch rapport zou Johan een voorwerp in de vrouw hebben gestopt. De vrouw had snijwonden aan haar vagijn en anus.

“Een van de engste momenten was bijna aan het eind. Ik werd wakker in een badkamer, alles zat onder het bloed, heel veel bloed.

Ik dacht ‘is dit het eind, ga ik hier dood?’” De vrouw kijkt rond en ziet Johan dan zitten op de vloer. “Hij was in trance.

Hij keek naar een plek in de verte. Ik ging naar hem toe en vroeg hem heel voorzichtig en lief dat het tijd voor mij was om te gaan.”

“Ik vroeg hem of hij de deur die op slot was wilde open doen. Er stroomde bloed uit me en ik moest naar het ziekenhuis.” Johan zegt niks en doet de deur open.

Twee uur durende operatie
“Ik rende de trap af en rende naar buiten. Ik herinner me niet veel, alleen dat de politie kwam. Ik liet ze het appartement zien.”

De vrouw wordt met de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. “Goddank.” De vrouw moet een twee uur durende operatie ondergaan.

Lees ook  De vrouw die sekteleider Warren Jeffs ten val bracht: “Mijn man was 66 jaar ouder en ik moest hem delen met 63 andere vrouwen”

“Ze zeiden dat ik er slecht aan toe was. Ik had veel bloed verloren.” De vrouw moest uiteindelijk een kleine week in het ziekenhuis blijven.

Verdovende middelen?
Of Johan, die in 2006 meerdere gewelddadige verkrachtingen in Nederland pleegde, de vrouw ook verdovende middelen heeft toegediend, is niet zeker.

Bij de ver krachtingen in 2006 meldde de politie dat hij mogelijk valium of andere verdovende middelen had toegediend bij slachtoffers.

Dit is nooit bewezen voor een rechtbank. Wel heeft de Bulgaarse vrouw het sterke vermoeden dat het ook bij haar is gebeurd. Ze heeft aangifte gedaan bij de politie.

“Ik weet hoe het is om dronken te zijn. Ik had die avond niet heel veel gedronken, maar ik voelde me helemaal niet goed.”

Waarschuwing voor andere vrouwen
De vrouw doet haar verhaal bij Hart van Nederland om andere vrouwen te waarschuwen voor de man.

Bulgaarse rechters hebben hem vrijgelaten onder huisarrest, wat tot veel kritiek in het land heeft gezorgd.

“Ik ben bang omdat ik heb gehoord dat hij niet meer in de gevangenis zit. Ik ben bang dat hij een ander slachtoffer vindt. Ik heb gehoord dat ik niet de enige in Bulgarije ben, het is zo erg.”

Het slachtoffer is zeer emotioneel terwijl ze haar verhaal doet, maar vindt het belangrijk dat het naar buiten komt.

“Het is fout, deze man is gevaarlijk. Deze man is heel gevaarlijk.” Ze krijgt steun van haar familie en krijgt mentale hulp.

“Ik wil hem niet meer zien. Maar als het nodig is, ben ik bij de rechtszaken. Ik wil niet dat hij dit ooit nog een andere vrouw aandoet. Stop hem in de gevangenis.”

Dochter Daphne Deckers en Richard Krajicek post heel wat pikante foto’s!

Jutta Leerdam post heel fijne foto om 200k volgers te vieren, check hem hier!