in

Slachtoffer steekpartij Hengelo is 27-jarige Almelose

Het slachtoffer van de dodelijke steekpartij tijdens de kerstnacht in Hengelo dinsdagnacht is de 27-jarige Chantal de Vries uit Almelo. Dat bevestigen meerdere bronnen.

De Vries werkte voor Grand Café De Twee Wezen in Hengelo. Over de toedracht van de fatale steekpartij is nog niets duidelijk. De politie is nog volop bezig met het onderzoek, en houdt daarbij nog rekening met meerdere scenario’s.

Lees ook  Politie looft beloning van 15.000 euro uit voor onbekende dode vrouw Westdorpe

Hengeloër aangehouden
De jonge Almelose kwam om het leven aan de Hampshire in Hengelo, vlakbij het centrum en op enkele honderden meters van haar werkplek. Wat er zich precies heeft afgespeeld tijdens de kerstnacht is nog onduidelijk. Wel verrichtte de politie eerder op de dag een aanhouding aan de Jozef Israëlsstraat in Hengelo. Daar werd een 27-jarige inwoner van de stad aangehouden.

Lees ook  Klein meisje met autisme helpt klasgenootjes met het begrijpen van haar opdracht en brengt haar juf aan het huilen

Wat zijn rol precies is geweest wil de politie nog niet communiceren. Wel roept de politie getuigen op zich te melden. Ook worden buurtbewoners gevraagd om uit te kijken naar spullen die mogelijk bij de steekpartij zijn gebruikt, maar door de dader tijdens de vlucht zijn gedumpt.

Jammer! Dito is weer terug in het asiel, maar verlangt nog steeds naar een thuis

Wilfred Genee haalt ongenadig hard uit naar Bridget Maasland