in

Slecht nieuws voor de familie Borsato

Mary Borsato ligt voorlopig in de lappenmand. De 71-jarige moeder van zanger Marco Borsato heeft bij een val in het pand van haar bruidsmodezaak haar schouder gebroken.

‘Eerst dacht ik dat mijn arm uit de kom was of dat ik mijn sleutelbeen had gebroken. In het ziekenhuis bleek het om mijn schouder te gaan’, vertelt Mary. ‘Die is nu met platen en schroeven aan elkaar gezet. Ik zal voorlopig nog lang moeten revalideren. Niet erg, als ik maar van die pijn af kom.’

Lees ook  15 prachtige foto’s waar je de hele dag naar wilt blijven kijken

Hoewel ze komende tijd weinig kan doen, houdt Mary de moed erin. ‘Het glas is nog steeds halfvol hoor. Ik ga echt niet bij de pakken neerzitten. Het komt allemaal goed.’

2 dorpelingen graven een ondiep graf uit. Eenmaal ik besefte wat ze aan het doen waren, kon ik mijn ogen niet afwenden.

Waarom je je hond nooit een ijs(blok)je mag geven