in

Slecht nieuws voor Gordon en Estelle. Heel veel sterkte!

De tweede aflevering van het programma Weg met Gordon en Estelle op RTL4 heeft aanzienlijk minder kijkers getrokken dan de eerste. Donderdagavond stemden nog maar 568.000 mensen af op het programma; naar de eerste uitzending keken 729.000 Nederlanders. Zij staan hiermee nog nét in de top 15 van de best bekeken programma’s van de avond.

Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. Gordon Heuckeroth en Estelle Cruijf gaan in het programma op budgetvakantie. Gordon stelde van tevoren te rekenen op “torenhoge kijkcijfers” en “er een heel goed gevoel over te hebben. Het is fris, nieuw en heeft een heel ander soort humor”.

Lees ook  Zéér intieme foto gelekt van André Hazes en Bridget Maasland

Rechtszaak
De RTL4-coryfee was eerder deze week in het nieuws vanwege een rechtszaak die een ex-partner tegen hem had aangespannen. Gordon zou de man hebben geslagen en hem meerdere malen fysiek en verbaal hebben geïntimideerd. Gordon zou onder meer onder invloed van alcohol zijn geweest.

Best bekeken
De best bekeken programma’s van de donderdagavond waren traditiegetrouw het NOS Journaal (1,6 miljoen kijkers) en Dokter Deen (1,4 miljoen).

Lees ook  Jerry en Frances dat meer dan 50 jaar was gehuwd, overlijdt aan coronavirus – vielen in slaap in elkaars handen

Shocking: Temptation Island-verleiders Chloé en Joshua hadden vlak na Temptation een relatie

Oma kan maar niet zwijgen over dit trucje om de tandarts te vermijden. Ik geloofde haar niet tot ik het zelf eens probeerde.