in

ZIEK! Man (41) haalt gehandicapte knul naar de grond in supermarkt

Een 41-jarige man is opgepakt voor het omver duwen van een jongen in een supermarkt van Albert Heijn aan de Velperbuitensingel in Arnhem. Dat gebeurde dinsdagmiddag, de man is woensdag thuis aangehouden, zegt een politiewoordvoerder.

De man is verhoord, hij wordt verdacht van mishandeling. Beelden van het incident worden sinds woensdag gedeeld op sociale media. Te zien is hoe een man in een rood t-shirt een jongen, vermoedelijk gehandicapt, omver duwt. Hoe het met het slachtoffer gaat, is niet bekend. De politie kan niets melden over de aanleiding van de mishandeling.

Lees ook  Dít is de nieuwe vriendje van Temptations Felicia

Albert Heijn onderzoekt hoe het kan dat de beelden online staan, zegt een woordvoerder in de winkel aan de Velperbuitensingel. ,,Hier zijn wij niet blij mee.’’

Een perswoordvoerder van Albert Heijn in Zaandam laat weten dat de beelden aan de politie zijn gegeven. Dat de beelden online staan, is ‘niet de bedoeling’.

Lees ook  Ze heeft nog maar enkele seconden te leven, dus snoert mama haar pasgeborene in het babystoeltje vast en gooit ze het met kind en al het raam uit

Roxeanne Hazes is behoorlijk afgevallen en heeft ze losjes in de tas hangen

Haai doodt Lindsay (21) bij Bahama’s