in

Spannende tijden aangebroken voor Gordon; we wensen hem heel veel succes!

Ik volg mijn hart’

Voor Gordon zijn spannende tijden aangebroken: vandaag begint zijn trip naar Kaapstad, waar hij in het huwelijksbootje zal stappen met een voor ons nog onbekende man. Vriend (en af en toe vijand) Gerard Joling zal hem op deze trip vergezellen.

De onbekende aanstaande man van Gordon is in het programma Gordon Gaat Trouwen; Maar Met Wie? door Gordon uitgekozen.

Kaapstad
Gordon is vertrokken naar Kaapstad, zo meldt hij op zijn Instagram-pagina. In Kaapstad zal hij in het huwelijksbootje stappen met één van de negen geselecteerde mannen. Voor wie hij uiteindelijk heeft gekozen moet hij tot 14 december geheimhouden; dan wordt de finale uitgezonden op televisie. Op Instagram schrijft hij:

Lees ook  Ze moeten VERLOVEN: Hun leeftijd laat je schrikken! Hoe is dit mogelijk?

“Afgelopen maanden waren een stormbaan aan emoties met veel onverwerkt verdriet en een hoop oud zeer. Dat heb ik nu eindelijk allemaal achter me kunnen laten en deze week maak ik een keuze uit mijn hart. Ik laat me niet leiden door de opinie van het publiek maar ik volg mijn eigen gevoel. Het was een geweldige ervaring en ik ben zo aan het genieten.”

Wie wordt het?
In het programma Gordon Gaat Trouwen; Maar Met Wie? konden mannen en vrouwen zich opgeven voor een date met Gordon. Na een grondige voorselectie door Gerard Joling, vriendin Joyce en vriend Danny, mochten uitverkorenen een date met Gordon aangaan. De taak: verras Gordon en bezorg hem een leuke dag. In iedere aflevering moest Gordon uit drie dates één man uitzoeken met wie hij eventueel verder zou willen. Inmiddels gaat de strijd om een huwelijk met Gordon door met restauranteigenaar Rogier (41), financieel manager en acrobaat Gerben (38),Italiaan Manuel (34),de Belgische spirituele coach Maarten (28) of sportschooleigenaar Roy (38). De kijker is er overigens al uit: het moet restauranteigenaar Rogier worden.

Lees ook  Agent die George Floyd doodde in het verleden al betrokken bij drie schietincidenten

Zwarte ouders beleven de schok van hun leven wanneer hun baby geboren wordt met blonde haren.

Haar ex-vriend stak haar 32 keer. Drie jaar later gaat de ambulancebroeder die haar leven leven redde op zijn knieën.